Arama sonuçları: *

• Users: iboben
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

ARCTIS NOVA 5 mi VOID ELITE mi

merhaba arkadaşlar yeni kulaklık alıcam da kablosuz olması önemli aklımda iki seçenek var gördüğüm kadarıyla biri ARCTİS NOVA 5 diğeri CORSHAIR VOID ELITE WIRELESS sizce hangisi alınır arada 2k gibi bir fiyat farkı da var. bütçe max nova 5 alabilirim.
  2. I

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar merhaba 4070 Ti Super ve 7600XLE bir PC topladım Marvel Rivals'da bir deneyeyim dedim FPS bana düşük geldi sizce normal mi CS'de de çok alamıyorum 200 150 civarı ben çok anlamıyorum dah yeni yeni Valorant da normal gibiydi sizce bir sıkıntı var mı?
  3. I

Arctis nova 5 alınır mı

Merhaba arkadaşlar bu kulaklık alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mi en fazla 6K verebilirim.
  4. I

Mchouse g98 pro alınır mı?

Aula F99 düşünmüştüm bunu da önerdiler bu fiyata alınır mı çok fazla fiyat yükseltmek istemiyorum kulaklık da alıcam.
  5. I

Aula f99 alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba bugüne kadar mekanik klavye pek kullanma sansım olmadı yeni pc topladım toplamışken iyi bir klavye aliyim diyorum çok fazla para vermeden aula f99 alınır mı baska alternatifler var mı? Bütçe max 5000'e kadar çıkarım ama 2000 3000 olsa daha iyi olur.
  6. I

Monitörü iade etmeli miyim?

Arkadaşlar merhaba MSI G274QPF E2 monitörünü aldım ve ölü piksel testi yaptım gördüğün kadarıyla 1 tane var birde yukarıda siyah ekranda ufak bi yerden beyaz ışık var bunlar normal mi?
  7. I

FreeDOS bilgisayara windows 11 yüklenemedi hatası

Arkadaşlar merhaba yeni hazır sistem aldım Rufus kullanarak Windows 11 yüklemeye çalıştım ama yükleme ekranında %7 de Windows 11 yuklenemedi hatası veriyor ne yapmam lazım.
  8. I

Hazır sistemde anakart kutusundan çıkanlar

Arkadaşlar merhaba hazır sistem de anakart kutusundan ekstra olarak gördüğüm bu 2 çubuk çıktı bunlar ne işe yarıyor ilk defa görüyorum takmam gerekiyor mu?
  9. I

Ekran kartı takılımı

Arkadaşlar merhaba hazır sisten aldım ekran kartını takacağım ama kafam karıştı tüm videolarda dönüştürücü kullanarak takılıyorum onlarda güç kaynağından 2 kablo çıkıyor benimkinde bir tane var bunu direkt ekran kartına mı takıyorum bu 2'li kabloyu kullanmama gerek var mı?
  10. I

Laptopu ikinci ekran olarak kullanma

Arkadaşlar merhaba benim eski bir laptopum var touchpadi ve klavyesi de çalışmıyor baya kötü bir laptop sadece ekran olarak 2. Ekran yapabilir miyim?
  11. I

Monitör kolu önerisi

Merhaba arkadaşlar ben bu monitörü aldım da benim istediğim gibi hareket ettirmek için monitör koluna ihtiyacım var bu monitöre uygun olduğunu nasıl anlarım ve önerileriniz var mı acaba?
  12. I

Öneri 2k Monitör önerisi Dell G2724D

Merhaba arkadaşlar monitör alıcamda bu monitör iyi midir? 2k olması gerekiyor max 10kya çıkabilirim.
  13. I

Gamegaraj 4070 ti süper hazır sistemleri nasıldır

Merhaba arkadaşlar ilk bilgisayarımı alıyorum gamegarajdaki hazir sistemi biraz değiştirdim nasıl bu şekilde alınır mi bütçe 65k
Geri