Arama sonuçları: *

• Users: PykeTyson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Öneri Wraith Spirit Of Aim Alınır Mı?

Şuan kötü pazardan alınma bir mousepadleyim. Yeni bir mousepad almayı düşünüyourm. Wraith spirit of aim alınır mı? Alınırsa speed mi yoksa hybrid mi? Helliana çok özeniyorum onun gibi hızlı bir aimim olsun istiyorum ama speed kullanılmaz diyenler var sizce alınır mı alınırsa speed mi hybrid mi?
  2. P

Razer Deathhader V2 Mini'den ATK A9'a geçilir mi?

Razer Deathhader V2 Mini kullanıyoırum. Relaxed claw tutuyorum. Mouse değişmek istiyorum. ATK A9 hem uygun fiyatlı hem de sanki mousumla benzer yükseklikte. Sizce mouse değişeyim mi?
  3. P

Hangi Tip Mouse Tutuşum Var?

Arkadaşlar mouseumu bu çesit tutuyorum genelde böyle kullanıyorum ve 3-4k arası bütçeyle yeni mouse alcaktım ancak bu mouse tutuş şekli baya önemliymiş şu anda elimdeki mouse razer deatheaderv2mini dediğim gibi bu hangi tutuş şekli ve yeni mouse öneriniz var mı?
  4. P

Valorant Koçu İşe Yarar Mı?

Valorant da koç tutmak işe yarar mı ? Bi maçımı kaydedip göndersem hatalarımı yapmam gereken şeyleri söylese fena olmazdı . Her maç çok kötü oynuyorum sonuncu oluyorum oyunda ne yapmam gerekiyor youtube da birsürü video izledim . Koç tutmak işe yarar mı?
  5. P

Online Oyunlarda Hakaretle Başa Çıkma Yöntemleri

Arkadaşlar valorant oynarken ilk başta bi adam bana direkt apt*l sala@kmısın ,beceriksiz demeye başladı . Direkt mute ladım. Sonra diğer bi oyuncu birbirinizin muteunu açın konuşarak oynayın dedi . Bende oda muteları açtık . her şey normal ilerliyordu ama tam maç bitince bana baya sövüp aşağıladı...
  6. P

Valorant Skin Önerisi

Valorant hesap dizeceğim uzatmadan lafa gireyim elimde ulupençe vanda ve fatih ghost var . 4 skin ve battlepass alcak param var . Ancak bunun yerine 2 skin 1 bıçak da alabilirim . Sizce hangi silahlara almam lazım.
  7. P

Oynayacak oyun önerisi

Yazın oynayacak oyun arıyorum ama haala bi tarz bulamadım kendime . FPs oyunları aslında iyi olurdu kasardım ama Valonun artık cıvkı çıkmışheryerden bişey fırlıyor patlıyor . Cs hileci kaynıyor ama faceit denen birşeye aylık 250 verince hileci gelmiyormuş . Lol 2000 saat oynadık artık yeterli...
  8. P

1.5 -2 k Mouse Önerisi?

Şu anda elimde razer deatheaderv2mini var ve valorant gibi oyunlar oynuyacağım . Sizce mouse değişmek farkeder mi? Mousepad olarak loung huayun alacağım . Mouse değiştirmeli miyim? Değişirsem ne almalıyım?
  9. P

Razer deatheaderv2 mini Vs VXE R1 Wireless Mouse

Razer deatheaderv2 mini den VXE R1 Wireless Mouse e geçmeye değer mi?
  10. P

İntel İ512400f e Upgrade Önerisi

yakın zamanda sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum bana anakart ram işlemci değişimi uygun gibi gözüktü Max 20K ile nasıl bi upgrade yapabilirim? Şu anki parçalarım tam olarak şöyle ASUS PRIME H610M-A 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4...
  11. P

Çözüldü✓ Bilgisayardan Anlayan Biri Yardım Edebilir mi?

Bilgisayardan anlayan biri problemimin çözülmesinde yardımcı olabilir mi? Şu anda kimseden cevap alamadığım bir bilgasayar sorunum var. Aşırı bir şekilde drop yiyorum . Fps im normal olsa da olmasa da çok fazla drop yiyorum . Bazen oyun direkt crash yiyor . Bu darboğaz olabilir mi? Sorun nedir...
  12. P

Garantisi Bitmiş Ekran Kartı Satılır mı?

Elimde 1 aya garantisi bitecek bi ekran kartı var ve ben bunu hazirana doğru satmak istiyorum ancak bazı problemler var. İlk olarak ben bu ekran kartını hazır sistemle beraber aldım bu yüzden garanti kağıdı nerde onu bile bilmiyorum . Ancak zaten 1 aya garantisi biticek . Hiç içini açmadım...
  13. P

Rx7700Xt 1440p VS Rx7800xt 1080P

Ekran kartımı upgrade etmek istiyorum ancak eğer 7800xt alırsam 1080p ekranımda kalmam gerekicek ama 7700xt alırsam düşük seviye bi 1440p alabilirim. Şu anki sistemim şöyle RX 6650xt İ512400f 16gb ddr4 1.5tb ssd Sizce ne yapılmalı
  14. P

Anakartın Burası Ne İşe Yarar?

H610m A d4 adlı bi anakartım var. Bu anakartta şöyle bir bölüm var burası ne işe yarıyor?
  15. P

25K Ya Upgrade önerisi

Şu anda 1080p de oyun oynuyorum . İsteğim 2k bi mönitöre geçip rahat bi şekilde oyun oynamak . Şu an ki sistemim Rx6650xt i512400f 16gb ddr4 ram 1.5 tb ssd 1080p 165hz monitör . Sizce 25 k ya Monitör dahil birt şekilde nasıl yükseltmeliyim ?
  16. P

RX6650XT Sistem Kasıyor

Rx6650 xt sistemim oyunlarda kasıyor donuyor . Özellikle AAA yapımlarda oynanılamaz seviyede . Fps değerleri kötü değil ancak oyun o kadar çok donuyor ki FPS i gözlerinizle test edicek zaman bile yok. Sistemim şöyle i512400f 16gb ddr4 3600mhz Ram 1.5 TB SSD rx6650xt 1080p çözünürlük Aşağıya...
  17. P

Mi Box s Monitörde Çalışır mı?

Mi box alıp kullanmak istiyorum ancak istememin önemli bir nedeni var . Ben disney plus içeriklerini izlemek istiyorum. Ancak monitörde korsan yayıncılığın önüne geçmek için kaliteyi çok düşük veriyorlar . 720 p bile değildir. Televizyonumda disney yok ve yüklenmiyormuş. Mi box alsam monitörde...
  18. P

3D Yazıcı Alınır mı?

orta bütçe 10-20 arası bi yazıcı almayı planlıyorum . Hem yapıp boyamayı öğrendikten sonrada figür satmayı düşünüyorum . Sizce öğrensem figürler için alıcı bulabilir miyim . 3d yazıcı alınır mı ?
  19. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

PlayStation almak istiyordumda arkadaşlar 3bin lira bir oyuna verilmez . Xbox oyun fiyatları iki kat daha düşük oluyormuş ama Ps kadar iyi oyunları yok. Siz neyi seçerdiniz?
  20. P

Ps5 slim alınır mı??

Arkadaşlar ps seçen insanlar neden ps seçiyor. Şuan ortalama bir rx6650xt sisteme sahibim ve yanında ps alcaktım ama arkadaşlarım beni durdurdular. Çünkü oyun fiyatları gerçekten pahalıymış ve kolu kontrol etmek zormuş. Sizce ps plusa rağmen almaktan vazgeçeyim mi? Öğrenciyim ve uzun bir süre...
Geri