Arama sonuçları: *

• Users: Elovee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Elovee

Anakart kırmızı ışık(cpu)

Herkese öncelikle selamlar Görselde görüldüğü üzere asus tuf b550m-Plus model anakartım kırmızı (cpu) ışığı yakıyor. Bios pili değiştirmeyi, işlemciyi defalarca kez temizleyip tekrar takmayı ramlare kadar temizlemeyi denedim. Anakart güç kablolarını güzelce oturttum. Ancak hiç bir şekilde...
  2. Elovee

Çözüldü✓ Görüntü gidip geliyor

Cümleten selamlar dostlar Bilgisayar bazı uygulamarı açınca sürekli görüntü gidip gelmeye başlıyor, şuana kadar yaşadığım uygulama sayısı 2 ( Steelseries Engine , Philips Hue) ve sebebini çözebilmiş değilim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mutlu olurum. videoda da belirttiğim gibi sadece 2...
  3. Elovee

Bilgisayar komple kitleniyor

Cümleten selamlar Cyberpunk 2077 oyununda oyuna başladıktan 2 ila 10 dk sonra pc birden komple donup hiç bir tepki vermiyor, reset atmam gerekiyor. Tam virüs taraması yaptım, tüm driverleri güncelledim, psu testi , ram testi yaptım ancak hiç bir hata ile karşılaşmadım. PC bileşenleri Ryzen 5...
  4. Elovee

Işlemci sıcaklık değerleri

Öncelikle merhabalar Ryzen 7 5700X3D işlemcimde tam yük altında, stres testinde dahi 45 derece üstüne çıkmıyor. Yazılımsal bir sorundan dolayı mı, yoksa sıvı soğutmanın marifetimidir sizce? soğutucu : Deepcool Castle 360 RGB V2
  5. Elovee

İşlemci stres testleri

Öncelikle cümleten selamlar Ryzen 7 5700X3D işlemcime Prime95,CPU-z gibi uygulamaların stres testlerini uyguladım. Prime95 te Blend teste (15 dakika kadar) CPU-Z multi test(5-10 dakika civarı) teste soktum, hiç bir koşulda işlemci sıcaklığım 40 dereceyi geçmedi, testleri ben mi yanlış yapıyorum...
Geri