Arama sonuçları: *

• Users: Oxraen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

RTX 5070 outlast trials da ekran kartını %60 %70 kullanıyor

merhaba arkadaşlarla outlast alıp oynadık arkadasımda 4060 var onda %90 larda kullanıyor ve daha fazla fps alıyor benim kartım 5070 ama daha az seviyede kullanıyor ve 4060 la nerdeyse aynı fps i alıyor yardımcı olursanız sevinirim sorun neyden kaynaklı oyunun ayarları destansıda
  2. O

FRGB KASA FANLARININ RGBSİNİ KAPATMA/DEĞİŞTİRME

Arkadaşlar 1 2 aydır araştırıyorum bir türlü bulamadım bitfenix mh100 frgb white 750 w kasam var rgbleri ne değişiyor ne kapanıyor lütfen yardım edin
  3. O

FRGB kasanın RGB lerini kapatabilirmiyim?

Bitfenix mh100 white 4f kasam var ama rgb Lee sabit yanıyor değiştiremiyorum yada kapatamiyorum bir yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim
  4. O

Çözüldü✓ KTC h27t22c yükseklik ayarı varmı?

Şuan kullaniyorum ama yukseklik ayarı varmı yokmu çözemedim kullanan yada bilen biri varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
  5. O

F/P Gamepad Önerisi 1k 2k arası

Arkadaşlar FC 25 gibi oyunlar için Gamepad alacağım ama hiç hakim değilim Pc den oynayacağım kablosuz (dongle) olursa güzel olur yardımcı olursanız sevinirim
  6. O

2k 27 inç monitör onerisi

Arkadaşlar 8000 lira bütçem var 2k monitör alicam öneriniz varmıdır 27 inç olursa çok iyi olur
  7. O

37 45k arası sistem önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba okul bittiğinde pc alacağım 40 45k bandında onerdiginiz bı sistem varmıdır birde karne indirimlerinde iyi ürünler yakalayabilir miyim yakalarsam tek tek de alırım sıkıntı yok
  8. O

9060 xt nasıl olur sizce

Yeni PC alacağım almak için 9060 xt yi beklemelimiyim performansı hangi karta yakın olur 5060 ti 16 gb ı geçermi
  9. O

9060 XT beklenmeli mi?

Rtx 5060 ti 16 GB PC alacağım ama 9060 XT yi bekle diyorlar sizce beklenmeli mi birde fiyati 5060 ti ya göre nasıl olur
  10. O

Çözüldü✓ James Donkey Monitör Alınır mı?

James Donkey epic q40 Alınır mı? sizce bütçem 7500 TL bu fiyat bandında 2k 180 Hz 0.5 MS iyi bir seçenek diye düşündüm ama tanıdık marka olmadığı için şüphelerim var
  11. O

38 k bütçe ile sistem tavsiyesi(monitör dahil değil)

Arkadaşlar 38k bütçem fazla aşmak istemiyorum onerebileceginiz bir sistem varmı ya da toplamada olur farketmez
  12. O

38k bütçe hazır sistem önerisi

Merhaba monitor dahil toplam 38k bütcem var sistem tavsiyesi verebilirmisiniz acaba
Geri