Arama sonuçları: *

1. E

Araba Kaldırma Sorunu

ehliyet eğitimini bitirdim. arabayı kullanmayı öğrendim falan filan güzel ama, zaten kendi eski arabamda gaz verip güzelce kaldırıyordum. ama kurs arabası clio (2020+) olduğu için pratik , hızlı kalkar diye gaz vermeden debriyaj ile kaldırmaya alıştım. hoca böyle yaparsan araba stop edebilir...
  2. E

Instagram Takip Takipçi Gizleme

bi aralar gelecek diyolardı. geçenlerde tekrar duydum. hatta bazı sayfalar kullanıyordu. sadece tikli ve 10k üzeri hesaplar içinmi acaba. takip listemi gizlemek istiyorum. hesabı gizliye almak da var tabi ama almak istemiyorum.
  3. E

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

(Araba Ehliyeti) yakın zamanlarda biraz ufak şehirlerde ehliyet alan arkadaşlara bi sorum olucak. araba kaldırmada ve vites geçişlerinde sorunum yok. parklarda da on numarayım. ama bazen ufak dalgınlıklarda veya paniklemelerde hatalar yapıyorum. bahsettiğim sinyalsiz araba önüne atlamak değil de...
  4. E

Ehliyet Önemli Hata

yolda giderken (çukurdan kaçmak gibi) 2 saniyelik olaydan dolayı aynaları kontrol etmeyi unutursam sorun teşkil eder mi??
  5. E

Debriyaj Gaz İlişkisi

87 model aracımda sürmeyi öğrenirken gaz vererek kaldırıyordum hep. şimdi kursta eğitim görmeye başladım. ilk dersim az önce bitti. ama hoca yarım debriyaj kaldırttı hep. bende hem yarım kaldırıyorum hem hızlı çekiyorum. hem gaz veriyorum. hem verdiğim gazı çekiyorum. hepsi birbirine giriyo...
  6. E

Dişim Hiç Beyazlamıyor

Önceden pek umursamazdım. 1 aydır günde 2 kere fırçalıyorum. Colgate kullanıyorum. 18 yaşındayım. Çok sarı değildi öncelerden ama artık olmaya başladı diye fırçalamaya başladım. Biraz da asosyallikten dolayıydı neyse. Sigara kullanmıyorum. Pürüzlü şeklinde diş taşı da değil ama beyazlamıyor...
  7. E

Ehliyet Eğitimi kursuna gitmeli miyim?

kursa kayıt oldum ve verdikleri kitaba çalışıyordum. daha esınava girmedim. böyle mesaj aldım SN KURSIYERIMIZ DERSLERIMIZ H.ICI BUGUN(11/02/2025) SALI GUNU SAAT (17.00-20.00) DA BASLAYIP 20 SUBAT DA BITECEKTIR. DERSLERE KATILMANIZ ONEMLE RICA OLUNUR. B030 gitmem zorunlu mu acaba. sürüş mü...
  8. E

Oyun sektörü hakkında

yazılımda çoğu dalı masaya yatırdım en mantıklı olan frontend ve gamedev gibi geldi. zaten frontend önü kesilemez bi şey ama oyun sektörü yavaş yavaş bitebilirmi? sizce ne yapmalıyım? başka dal mı seçmeliyim?
Geri