Arama sonuçları: *

• Users: Toprak_16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Toprak_16

X200 fe vs One Plus 15

İyi forumlar arkadaslar Nasipse yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Türkiyeden alırsam x200 fe istiyorum. Diğer telefonları da araştırdım buna içim sindi. Ama one plus 15 de aşırı hoşuma gidiyor. Sizce Türkiye garantili x200 fe almak mı mantıklı yoksa yd one plus 15 mi? Sıkıntı çıkar mı imei...
  2. Toprak_16

Kamerasi için alınabilecek en iyi telefon

Max Bütçe farketmez, ailemden biri için kamerasi çok iyi olan bir telefon lazım. Çekim fln yapiyor satış yapıyor. ( fotoğraf çekmeyi hiç bilmiyor aslında, beceremiyor) Şuan iphone 14 pro max kullaniyor, tatmin etmedi herhalde :kedi: ( o telefonu ben de beğenmedim gerçi) Ya da kamera mı alsa...
  3. Toprak_16

Prt sc tuşu işlev açma

Merhaba Lenovo markalı dizüstü bilgisayarimda prt sc tuşu var, tahminimce tek tuşla ekran görüntüsü alabilmemiz için yapılmış 🙂 neyse arkadaşımda da aynısı var o ekran görüntüsünu o tuşla alıyormuş bildiğim kadarıyla. Ben ekran görüntüsü aracı kullanıyorum hep. Tek tuşla ekran görüntüsü nasıl...
  4. Toprak_16

Vasat Dizüstü Önerisi

Dizüstü bilgisayar alacağım inş fakat kendi kafama göre almak istemedim. Max 4000 diyeyim, pek bi beklentim yok fp olsun bir de 154 inc fln ekran istiyorum. Basit bir soruydu ama bildiklerimi unutmuşum yardımcı olursanız güzel olur
  5. Toprak_16

Hatalı basım 50₺'yi 70 bin'e satmak

Arkadaşlar bu ne ya 😀 70 bin'den satışa çıkmış 50₺ (!) Çanakkale'de yaşayan genç, kavun taşıyarak kazandığı hatalı basım 50 TL'yi 70 bin TL'den satışa çıkardı Çanakkale'de yaşayan Tayfun Kızak, karpuz ve kavun nakliyesine yardım ettiği yakınından aldığı hatalı basım 50 TL'lik banknotu satışa...
Geri