Arama sonuçları: *

• Users: Berkukk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berkukk

Çözüldü✓ Çalışan .sys dosyasını bulamıyorum

Merhabalar, Bilenleriniz vardır github da ki, goodby dpi diye bir exe var ve ben aklıma takılan birşeyle dosyaları incelemeye başladım. içerisinde ki bir dosya .sys uzantılı ve mining için çalışıyor şuan gpu 0 kullanımda görünüyor ama çalışma prensibinde o var belki fark edeniniz olmuştur...
  2. Berkukk

HDD içerisinde ki dosyalarım bozuldu

HDD diskimde fotoğraflarım silinmemiş ama bozulmuş durumda açılmıyor taşınmıyor dosyaları nasıl kurtarabilirim? önerisi olan var mı
  3. Berkukk

Samsung S22 Mouse imleci

Merhabalar iyi günler herkese Son güncelleme sonrası Samsung S22 cihazımda ekranın ortasında hareketsiz olarak siyah bir mouse imleci görünüyor. Tüm ayarları özellikleri vs karıştırdım ama bişey bulamadım ChatGPT ye sordum ve adımları takip ettim ama hala bir sonuç alamadım Virüs bulaştığını...
  4. Berkukk

Corsair HS55 Wireles Mikrofon sorunu

Merhaba iyi forumlar herkese, Yaklaşık 3 aydır Corsair Wireless HS55 model kulaklık kullanıyorum ve bir süre sonra mikrofon çızırlıtılı ve yüksek sesle parazit yapmaya başlıyor. Karşı tarafa sesim net gitmiyor ve bu durum 1 2 saat kadar devam ediyor. Bu süreçte anakart değiştirdim ama sorun...
  5. Berkukk

4K-2K monitör önerisi

MSI GeForce RTX 4070 GAMING X SLIM WHITE 12G GDDR6X 192Bit ekran kartımla kullanacağım 2K ve ya uygun 4K monitör önerisi olan var mıdır. 200 mhz üzeri ve 1ms ve ya altı tercihimdir aklımdaki model ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP
Geri