Arama sonuçları: *

• Users: thezkNN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. thezkNN

Samsung telefonlarda AppCloud nasıl kaldırılır/silinir ?

Bu uygulamanın ne olduğunu az çok duymuşsunuzdur. Bu uygulamayı nasıl silebilirim. (Devre dışı bırakmaktan bahsetmiyorum, silmekten bahsediyorum)
  2. thezkNN

2025'te Steam Deck LCD alınır mı?

Merhaba. Steam deck düz versiyon lcd 2025 yılında alınır mı? 16000 tl bandında 2. el buldum. Sizce alınır mı ve steam deck 2 tahminen ne zaman çıkar?
  3. thezkNN

Nintendo Switch Oled mi, Switch 2 mi?

Nisanın ikisinde Switch 2'nin çıkacağıyla ilgili bilgiler var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sizce OLED şimdi alınır mı, yoksa Switch 2 beklenir mi?
  4. thezkNN

Fizy kullanılır mı ?

İnternet paketimde aylık 5 gb fizy paketi var. Fizy kullanılır mı?
  5. thezkNN

Sigortayla garanti arasındaki fark ne?

Sigortayla garanti arasındaki fark ne?
  6. thezkNN

Papara paramı çekemiyorum

Papara yeni bir sistem getirmiş ve doğrulanmayan papara hesaplarını kullanıma kapatmış. Benim de doğrulanmamış papara hesabımın içinde azımsanmayacak kadar para vardı. Ben bu parayı hesabımı doğrulamadan nasıl çekebilirim?
  7. thezkNN

Onaylı olamayan Papara hesambımdaki Papara kartımı sildim ve para içinde kaldı

Onaylı olmayan papara hesabımdaki papara kartımı sildim. Param içinde kaldı. Hesabımı silerek parayı alabilirim fakat bu sefer de hesap onaylı olmadığı için tekrar hesap açamam. Yeni papara kart alıp içindeki parayı bu karta atıp parayı ATM'den çeksem sorun çözülür mü? Veya sizin bildiğiniz...
Geri