Arama sonuçları: *

• Users: Mushlee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Wifi adaptörü sökülmüyor

Arkadaşlar merhaba, şaka gibi ama gerçek asus b850 anakartın wifi adaptörünü deniyeyim dedim ikili kabloyu hafif soktum ardından çıkartmak isterken çıkartamıyorum ileri geri sağa sola çevir çek bastır hiçbirşey işe yaramıyor küçücük kablo çıkmıyor bunun yöntemini bilen varmı
  2. M

Internet üzerinden video izlerken pc donuyor

Youtube kick gibi sitelerden video yayın vs izlerken bilgisayar anlık olarak 2-3 saniye donuyor. Donma anında sesde bi donma olmuyor ses olduğu gibi devam ediyor sadece görüntü takılıyor. Bunu bazen 30 saniyede bir bazen de 2-3 dakikada bir tekrarlıyor. Normalde böyle bir sorun yoktu son 1 2...
  3. M

4k + fhd dual monitör alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Sistemim için 4k ve 1080p olacak şekilde dual monitör almak istiyorum. 1080p de hz si +300 olacak şekilde. Bu sayede hikayeli oyunları 4k da fps oyunlarını 1080p yüksek hz ile oynayacağım. Bu şekilde dual monitör kullanan var mı? Kullanışlı oluyormu iki kalitede de sorunsuz...
  4. M

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyeleri: Cloud 3 ve Alternatifler

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür kulaküstü kulaklık bakıyorum pc için. Asıl amaç fps oyunlarında ses kasmak ve mikrofonun iyi olması. Normalde kafamda cloud 3 vardı ama öven kadar gömen de var. Hs80 bakıyorum yine aynı şekil. Steelseries alayım diyorum yine aynı şekil. Her markanın seveni kadar...
  5. M

Yeni monitör aldım ekran gelmiyor nasıl düzeltilir?

Arkadaşlar yeni monitör aldım hdmi ile laptopa bağlamaya çalışıyorum monitörde sinyal yok diyor. Kabloda ve laptopta sıkıntı yok başka cihazlarda sorun olmuyor. Bir kaç yerde monitörü hdmi ye ayarla diyen olmuş bu monitörde öyle bi ayar yok galiba. Sadece açma kapama ve arkada kırmızı analog...
  6. M

5080 li bu hazır sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu veya buna banzer bir sistem almayı düşünüyorum. Sistemdeki parçalar 1 2 düzenlemeden sonra bana kaliteli gibi geldi sizce bu dönemde böyle bir sistem alınır mı fiyat olarak? 5070 ler bile daha dandik parçalarla 110 120k dan satılıyor. Sistemdeki tek sıkıntı ekran kartı...
  7. M

RTX 4070T SUPER şuan alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bayadır sistem toplamaya çalışıyorum. Malum nvidia tarafındaki hareketlilikten dolayı karar verememiştim. 5070 ler +50k fiyatla çıkış yaptı. Aralarında performans olarak çok fark olmadığı için böyle bir dönemde 36k ya galax 4070 ti super almak mantıklımı?
  8. M

Full amd li sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar full amd olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci 7 9700x ekran kartı 7900 xt olmasını istiyorum. Ana kart olarak orta üst seviye bir anakart düşünüyorum. İleride ekran kartını yükseltmek rame ssdye ekleme yapmak istediğimde sorun çıkartmayacak bir anakart olsun...
  9. M

4k, 2k monitör mouse klavye tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 5080 li sistem topluyorum yanına yakışacak 2k veya 4k monitör güzel fp klavye ve mouse arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak piyasayı bayadır takip etmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Monitör 10k civarı, klavye 2k civarı, mouse 1-1.5k civarı olabilir. Bu...
  10. M

100bin TL'ye kadar sistem toplama

Merhaba arkadaşlar bütçem kasa için 100 bin tl. Ekran kartı olarak 4070 ti süper, 4080,5070 veya 5080 almayı düşünüyorum belirsizlikler ortadan kalktıktan sonra. Ekran kartı haricinde işlemci amd, ram 32gb, ssd 2 tb olacak şekilde güzel bir sistem toplamama yardımcı olurmusunuz?
  11. M

85k tl lik gamegaraj 12 ay taksitli hazır sistem düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar gamegarajdan duymuşsunuzdur 12 ay vade farksız sistemler var. Bende kişiselleştirerek bir sistem oluşturdum yorumlarsanız sevinirim. İşlemci: Amd ryzen 7 7700x 4.70hz 40mb Anakart: asus prime B650m-r am5 ddr5 Ekran kartı:Msi rtx 4070ti super 16gb ventus 3x oc gddr6 Ram...
  12. M

Gamegaraj taksitli hazır sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba linkini bıraktığım gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Parçalardan çok anlamıyorum sizce bu fiyata bu sisteme değermi? Faizsiz 12 ay taksit olduğu için avantajlı gibi geldi bana. Sistemde ramı 32 yapıcam bir de 2 tb ssdi alıcam. Haricinde sadece kasayı 75k ya kadar...
Geri