Arama sonuçları: *

• Users: Sefa.tekc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4k alınacak en baba manyetik klavye

istediğim şeylerden biride f tuşları onlar olursa iyi olur yani %78 -80 klavye istiyorum
  2. S

Aula hero 68mi GameRaider K1 HEmi alınır

şimdiden uyarayım bana yok şunu al bu daha iyi demeyin kafayı yiyecem en sonunda 1 aydır herkes bana başka bişey diyor bu ikisini beğendim hangisi daha iyi sizce
  3. S

Aula hero 68mi GameRaider K1 HEmi alınır

şimdiden uyarayım bana yok şunu al bu daha iyi demeyin kafayı yiyecem en sonunda 1 aydır herkes bana başka bişey diyor bu ikisini beğendim hangisi daha iyi sizce
  4. S

Manyetik klavye önerisi 3.5k

Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi
  5. S

3000₺. klavye önerisi

Öncelikle merhaba klavyem bozuldu yeni bir klavye alacam fakat istediğim bazı şeyler var numlock tuşsuz istiyorum 3.500₺ bakiyem var birde sessiz Switchleri tercih ediyorum bu fiyata en iyi fp ürün varsa söylermisiniz
  6. S

Hem mikrofon hemde sesi iyi olan gaming kulaklık önersisi

bütçem 6k ona göre mikrofonu iyi olan bir gaming kulaklık önerir misiniz? ricaetsem
  7. S

Gaming kulaklık önerisi 5000tl

gaming kulaklık onerisi 5000tl civarıda olsa sorun değil kablosus olsun mic kaliteli olsun
  8. S

Oyun için kulak üstü kulaklık kablosuz

Bana acilinden oyuncu kulaklığı lazım max büçe 4-5k
  9. S

F/P wepcam önerir misiniz?

Bana acilen bir wepcam önerisi lazım günlük kullanım için profesyonel bir şey isteniyorum max 2k
  10. S

Monitör fps düşüklüğü sağlarmı

Rtx4070super i514400f anakart z790d var düşük fps alıyorum (400-500fps) arkadaşlarıma sordum bazıları monitör kaynaklı dediler (1080p) 2k alırsan düzelir dediler bazılarıda dar boğaz yapıyor dediler güvenemedim sizlere sorayım dedim OYNADIĞIM OYUN VALORANT
  11. S

Düşük fps monitörden kaynaklı olabilirmi

Rtx4070super i514400f anakart z790d var düşük fps alıyorum (400-500fps) arkadaşlarıma sordum bazıları monitör kaynaklı dediler (1080p) 2k alırsan düzelir dediler bazılarıda dar boğaz yapıyor dediler güvenemedim sizlere sorayım dedim OYNADIĞIM OYUN VALORANT
  12. S

Hangi işlemci dar boğaz yazpmaz

aga bende 4070super anakartımda z790d var şu an olan işlemcim i514400f valoranta max 500 oyun içi 300-400fps alıyourum sordum bir kaç kişiye dar boğaz dediler belki anakartanda olabilir bana atavsiye verirmisiniz fiyat önemli değil
  13. S

Çözüldü✓ Acil yardım edin 42k eder mi?

Bu kas 42k eder mi?
  14. S

Çözüldü✓ Hangisi kasa alınırr

Hangisi alınır beyler valorant oynuyorum
Geri