Arama sonuçları: *

• Users: Chapture
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Anakart Değişimi Sonrası Hata Mesajları

Merhabalar sistemi ASUS anakarttan MSI anakarta geçirdim ve AM4 versiyondan AM5e yükselttim. Şimdi BİOS güncelledim ve PC başladığında ekteki 2 adet hatayı alıyorum sebebini bilen var mı?
  2. C

Çözüldü✓ PC Kurulumu Sonrası Açılmıyor

Merhabalar, AM4 olan sistemi kasanin icinden cikarip yerine Yeni bir sistem dizdim, ANAKART: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart İŞLEMCİ: AMD Ryzen 9 9950X On Altı Çekirdek 4.3 GHz RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 SIVI SOĞUTMA: Arctic Liquid Freezer...
  3. C

Çözüldü✓ Kasaya Uygun sivi sogutma

Merhabalar, Bu forum sitesinin tavsiyesi uzerin AMD Ryzen9 9950X aldim fakat bu islemci icin kule tipi sogutucularin yetmeyecegini, sivi sogutma alinmasi gerektigini soyluyorlar. Özellikle tam gucte yani 32 cekirdegin (threadler dahil) kullanildigi durumlarda (ki ben bir cok zaman bunu...
  4. C

Sivi Sogutma Olculeri

Merhabalar, Bu forum sitesinin tavsiyesi uzerin AMD Ryzen9 9950X aldim fakat bu islemci icin kule tipi sogutucularin yetmeyecegini, sivi sogutma alinmasi gerektigini soyluyorlar. Özellikle tam gucte yani 32 cekirdegin (threadler dahil) kullanildigi durumlarda (ki ben bir cok zaman bunu...
  5. C

Çözüldü✓ Sogutma: AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci

Merhabalar, Asagida linkini paylastigim tek fanli kule tipi sogutucu, baslikda ismini paylastigim islemciyi sogutmak icin yeterli midir...
  6. C

Ram ve Islemci Uygunlugu

TUF B450-PRO GAMING AMD B450 ATX gaming motherboard with Aura Sync RGB LED lighting, DDR4 4400MHz support, Dual M.2, and native USB 3.1 Gen 2. Yukarıda modelini yazdığım anakarta sahibim, bilgisayarımı 2019-2020 yılları arasında toplamıştım. İşlemci olarak AMD Ryzen5 3600 kullanıyorum ve 16x2...
  7. C

ASUS TUF GAMING B550M-E AMD B550 Soket AM4 DDR4 4866MHz (OC) M.2 Anakart

Merhaba, ASUS TUF GAMING B550M-E AMD B550 Soket AM4 DDR4 4866MHz (OC) M.2 Anakart Yukarıda modelini yazdığım anakarta sahibim, bilgisayarımı 2019-2020 yılları arasında toplamıştım. İşlemci olarak AMD Ryzen5 3600 kullanıyorum ve 16x2 3600Mhz ram kullanıyorum. Sistemi upgrade etmek istiyorum...
Geri