Arama sonuçları: *

• Users: Ardemmiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ardemmiz

(Aliexpress) 3.5 inç ekran kullanan var mı acaba?

Beyler bu ekranı kullanan var mı aramızda bir kaç bir şey sormak istiyorum da
  2. Ardemmiz

Ptt kargoda herhangi bi kargosu olan var mı acaba?

Ptt kargo'da ürün gönderdim ve takip ekranına gelince kayıt bulunamadı diyor sitede mı sıkıntı var merak ettim 1 sattir aynı eğer kargosu olan varsa bi kontrol edebilir mi sizde de aynı mı acaba
  3. Ardemmiz

7900GRE 7500f 46k satsam iyi midir

Beyler bu sistemi 46-47k satsam iyi midir zarar ettirir mi fiyatı - AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 Fatura tarihi:21.02.2024 - Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fatura tarihi:30.05.2024 - Sapphire RX 7900 GRE Pure Beyaz 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fatura tarihi:13.08.2024 - XPG...
  4. Ardemmiz

MCHOSE servise ürün yollayan oldu mu

Beyler elimde MCHOSE A5 ultra mouse var fakat orta tekerlek tuşu aşağı yukarı sorunsuz çalışıyor sadece basınca yeni sekme vs açıyor ya orda takılıyor bazen basıyor bazen basmıyor servise yollamayı düşünüyorum daha önce gönderen oldu mu gaming gen'den almıştım
  5. Ardemmiz

3k'ya 2 aylık mchose klavyhe ve scyrox alınır mı

Mchose G75 Pro Matcha Latte switch 8.4.2025 Scyrox v6 Beyaz 8.4.2025 beyler bu 2 ürünü 3k alıcam fiyatı sizce nasıl en kötü klavyeyi satarım diyorum 2k civarına gider mi
  6. Ardemmiz

7500f up 7800x3d geçiş için tavsiye

Merhaba 7900gre 7500f sistemim var 7500f+ nakit vererek 7800x3d almak istiyorum üste max ne kadar vermeliyim 7500f fatura mevcut
  7. Ardemmiz

Beyaz 7900gre-7500f sistem ne kadar eder sizce?

Beyler böyle bir sistemim var ilana atmayı düşünüyorum fakat ortalama kaç ile kaç arasına koymam gerekiyor sizce - AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 Fatura tarihi:21.02.2024 - Asrock B650 LiveMixer AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fatura tarihi:30.05.2024 - Sapphire RX 7900 GRE Pure Beyaz 256 Bit GDDR6...
  8. Ardemmiz

Yakası kıvrılmayan kumaş üstüne polo tişört marka öneri

Merhaba beyler tişört bakıyorum fakat çoğu polo yaka 2 düğmeli ve yakalar yıkandıktan sonra aşırı kıvrılıyor kaliteli önereceğiniz bir ürün var mı
  9. Ardemmiz

Thermalright Frozen Warframe 360 SE nasıldır sizce derece göstergeli

Beyler bu ürün nasıldır sizce derece göstergeli hoş duruyor kullanan var mı aramızda
  10. Ardemmiz

İOS eski whaptsaap yedeğine ulaşma

Merhaba beyler wp'de bi sohbeti sildim akşam gece de yedekleme yapmış ve o sohbet artık tamamen gitti bi önce ki yedeği getirme imkanımız var mı wp sil yükle yapınca sadece gece yaptığı yedekteki şeyler geliyor çözümü var mıdır acaba
  11. Ardemmiz

AKKO 5075B Plus Shine kullanan var mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/585340/akko-5075b-plus-shine-through-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu ürünü alıp kullanan var mı nasıldır acaba
  12. Ardemmiz

AKKO FUN60 MAX usb alıcısı görmüyor bağlanmıyor

Merhaba akko fun60 max aldım ilk başta usb 2.4 bağlandı fakat şimdi uygulama da görmüyor bağlanmıyor da çözümü var mıdır neden yapar bunu
  13. Ardemmiz

8k hz için kablo fark eder mi bu coiled kablo olur mu?

Merhaba 8k hz manyetik klavye aldım kablo fark eder mi sizce temudan bu ürünü sipariş verdim...
  14. Ardemmiz

Cyberpunk 2077 399 TL Alınır mı sizce?

Merhaba epic games üzerinde indirimde 400 TL olan paketi alınır mı sizce oynayan var mı nasıl sizce
  15. Ardemmiz

Scyrox V6 vs MCHOSE A5 Ultra

Merhaba beyler bu 2 ürün arasında sizce çok fark var mıdır A5'den V6'a geçilir mi şuan a5 ultra kullanıyorum kampanyayla 1400 gibi bir rakama v6 aldım kulansam mı satsam mı kararsızım sizce arada fark var mıdır?
  16. Ardemmiz

Duvara montaj kasa kullanan var mı?

Merhaba tiktokta farklı şekillerde duvara montaj yapılmış kasa gördüm aramızda hiç yer sıkıntısı çekip duvara montaj yapılmış kasa kullanan var mı?
  17. Ardemmiz

GAMELİNE Grand Premium kullanan var mı?

Merhaba bu kasayı almayı düşünüyorum sizce nasıldır dikey ekran kartı desteği de var şuan kullandığım kasa zoko amiral değişiklik olsun diyorum sizce alınır mı
  18. Ardemmiz

Kaliteli kumaş pantolon bakıyorum eşofman tarzı olmayacak

Merhaba yaz geldiği için kumaş pantolon giymek istiyorum normal kalıp bir ürün bakıyorum dar sevmiyorum fakat bir çok mağazada ki ürünler eşofman tarzı alıp giydiğiniz önerdiğiniz bir marka var mıdır acaba?
  19. Ardemmiz

Klavye-mouse dongle için dönüştürücü tavsiye

Merhaba kablosuz klavye-mouse için dongle masanın üstüne çekmek istiyorum type-c'yi usb çevirecek dönüştürücü ne alabilirim
  20. Ardemmiz

Epomaker vergi çıkar mı sizce

Merhaba beyler epomaker'dan klavye filan aldım fakat bazıları mil kodu 60 ile başlayan ürünlere çıkıyor dedi böyle bir durum gerçekten var mı? YUN express ile geldi ürünüm en son Tr inmiş gözüküyor başka güncelleme yok 1745313577 Şuan böyle 1745325815 Yok mu ürünü gümrükten geçen birileri
Geri