Arama sonuçları: *

• Users: KIRKY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

1080p için HDMI switch önerisi

Amacım 2 pc kasasını tek monitörde kullanmak. Monitörüm FHD ve 1080p 100Hz destekliyor. Yakın zamanda amazon üzerinden 750tl verip kaliteli bir HDMI switch aldım fakat monitörümde her 2 pc kasasında da maksimum 60Hz görebildim ve o yüzden iade ettim. ChatGPT ise bunun switch ten kaynaklandığını...
  2. K

🔥İndirim Spigen 20000 mAh 30 watt powerbank 946 tl

Yakın zamanda sanırım festival kampanyasının ilk günü 999 tl ye satışa sunulmuştu ve hemen bitmişti diye hatırlıyorum. O gün alamamıştım ama şuan kaptım bir adet. İhtiyacı olan varsa alabilir, Amazonun kendisi satıyor, güzel bir powerbank bence...
  3. K

🔥İndirim Vatan Asus Tuf 9060XT Web Özel 20.798 TL

5060TI bütçesi yetmeyip kaliteli bir markadan alternatif arayanlar için bence iyi bir fiyat (3 Taksit) https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  4. K

Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16GB nasıldır ?

[H3 id='URLhttpswww.epey.comekran-kartigigabyte-geforce-rtx-5060-ti-gaming-oc-16g.htmlGigabyte+GeForce+RTX+5060+Ti+Gaming+OCURL16+GB']Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16 GB[/H3] 5060 TI ın bu modelini alma aşamasındayım. Amazon üzerinden ve peşin fiyatına 6 taksit olması dolayısıyla almak...
  5. K

Asus Prime 9060xt mi Palit Infinity 5060ti mı ?

Biliyorum ''2 model de aynı fiyatta olursa kesinlikle 5060ti almalısın'' diyenler çok olacaktır buna eminim fakat Palit firmasına nedense mesafeli yaklaşıyorum (özellikle malzeme kalite eksikliği ve plastik arka plaka). Amazon festivalinde indiriminde 22k ya satıldı ve çoğu kişi alıp şuan...
  6. K

Kingston ve Corsair (2x16) teknik fark var mı ?

Corsair Vengeance RGB 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL30 Kingston Beast RGB 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL30 Aslında ikisi de hemen hemen eşdeğer bellekler sanırım. Kingston Hynix A-die çipe sahip ama Corsair i tam incelemedim. Bu gibi seçimlerde görselliğe ve RGB ışıklara bakıp hangisi hoşuna...
  7. K

Palit RTX 5060 Ti Infinity 3 alınır mı ?

Şuan sanırım en uygun fiyatlı ve 16GB olan 5060ti modeli Palit Infinity baktığım kadarıyla. Bu firmanın köklü bir firma olduğunu eskilerden biliyorum lakin işte insan bir tereddüt etmiyor da değil. Plakanın plastik olduğu söylenmişti bu sorun yaratır mı acaba ve aramızda kullanan var mı alıp...
  8. K

9700x için ufak boyutta soğutucu lazım

mATX kasa ve mATX anakarta sahip bir sistemde 9700x için şu tarz tek fanlı ve ufak boyutta bir kule tipi işimi görür mü acaba ...
  9. K

Max 20K için en iyi ekran kartı sizce ?

Maksimum 20k bütçe ile alınabilecek en güncel ekran kartı sizce hangisidir? 8gb lık 5060'ı 8gb olmasından ötürü kale bile almadıklarından dolayı bu karttan vazgeçtim ama 5060TI 16gb lik versiyonu ise 5-6k fiyat farkına sahip. Amacım FHD ama arada 2k da da takılabiliyorum. İşlemcim iyi sayılır...
  10. K

Galax 5070 TI bu fiyata alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/478494/galax-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-57izn6mdbuex-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC modelini almak istiyorum ama daha Temmuz ayı başında 42k olan...
  11. K

Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC nasıldır ?

Maksimum 45k bandında 5070ti modellerinden birini almak istiyorum. Asus - MSI gibi modellere +50k vermek çok fuzuli geliyor. Radarımda Galax'ın bu modeli var ve fiyat indirimini takip etmekteyim. Bu kartı kullanan arkadaşlar var mı aramızda, bu kartın performansı, soğutması ve sesi hakkında...
  12. K

Ekran kartını nasıl elinizden çıkartıyorsunuz ?

Elinizdeki hali hazırda kullandığınız ekran kartını nasıl ve hangi yolla satıyorsunuz. Forumda devamlı mevcut kartlarını elinden çıkarıp başka modellere geçen arkadaşların yazısını okuyorum. Kullandığım kart eski bir ürün de değil sonuçta yeni model bir ürün (rx9070). En güvenli ve hızlı şekilde...
  13. K

SSD seçimi için hız mı kapasite mi ?

Marka olarak Samsung - Kingston - Kioxia vs vs isimlerin önemi yok ve fiyatları da aynı sayılır.. Konudaki soruyu örneklemek adına şu 2 modeli vereyim : Samsung 2TB 9100 PRO GEN5 NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 14700MB / Yazma Hızı 13400MB) Samsung 4TB 990 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7250MB /...
  14. K

Sıfırdan Topladığım Sistem ve Sabrın Karşılığı

Yaklaşık 1 ay önce sıfırdan bilgisayar almaya karar verdiğimde önceleri hazır sistemlere göz atıyordum. Belli başlı 3-4 tane site var zaten herkes biliyor. Bu sitelerin hazır sistemlerinde gerek istediğiniz parçanın o sitede olmayışı gerekse taksitli satışlarda aldıkları fahiş vade farkından...
  15. K

Arctic Liquid Freezer III tek fanı yanmıyor

Arctic Liquid Freezer III 360 sıvı soğutucumun montajını yapıp bağlantıları alttaki kesitini attığım anakartımın soketlerine bağladım. Soğutucunun pompa bloğundan 4 kablo çıkıyor (1 tanesi aydınlatma için diğer üçü ise PUMP - VRM - FAN yazılı) Bildiğim kadarı ile bağlantıyı şu şekilde yaptım ...
  16. K

Sapphire 9070 Nitro + (31.999 K)

Şuan Sapphire 9070 Nitro + modeli 31.999 bine satılıyor, bu rakam Sapphire Nitro+ için fena gözükmüyor. Ben 9070xt ya da 5070ti almayı düşünmüyorum hedefim 2k. Peki sizce bu fiyata şuan alınmalı mı ?
  17. K

Rx9070 için hangi marka ?

Saphhire in Nitro + modeli şuan için stoklarda yok ve olan da çok uçuk rakama satılıyor. Düz 9070 in 2 farklı marka modeli şuan için hem daha uygun hem de bulunabilir vaziyette. Peki sizce : Asus Prime Radeon RX 9070 OC Edition Gigabyte Radeon RX 9070 OC Edition Bu 2 marka arasında hangisi...
  18. K

Anlaşılan 9070 yeni stoklar gelmeyecek

9070 serisini bilindiği üzere ilk çıkış lansman fiyatı ile alan alıp koydu sistemine ve sonra ülkede bir sabah kıyamet kopup döviz artınca satıcılar resmen tuvaletlerini yaparken akıllarına gelen fiyatlarla bu kartları satmaya başladı. Fiyatlar aşırı fahiş olduğundan ötürü ben ve benim gibi...
  19. K

850W PCIE5 ATX3.0 MODULER PUS ÖNERİ

Full modüler olan aklımda 3 marka var : https://www.amazon.com.tr/dp/B0D41SJKLV/ https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8SSVQYD/ https://www.amazon.com.tr/MSI-A850GL-PCIE5-POWER-SUPPLY/dp/B0C3MC57D5 Bu 3 marka da 80+Gold ama tier listesinde bulamadım. Bitfenix'in çok iyi olduğunu söyleyenlerin...
  20. K

Sapphire RX9070 Nitro+

HB şuan 9070 in düz modelinin Sapphıre RX9070 Nıtro+ versiyonunu satıyor. Özellikle Sapphire kabloyu ön taraftan kaldırıp gizleyerek saklamış ve kirliliği ortadan kaldırmış ama asıl soru şu ki düz 9070 bu fiyattan alınır mı, bu fiyat artar mı yoksa düşer mi orasını şu ülke ortamında sadece Allah...
Geri