Arama sonuçları: *

• Users: IIMERT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IIMERT

Ekran Kartını Psu'ya bağlamak

Arkadaşlar, öncelikle kusura bakmayın araştırdım ama emin olamadım. Önceden de bu kadar güç istemeyen ekran kartları kullandığım için öğrenmek gerekmedi hiç. Sapphire pure 9070xt ekran kartım 2x8pin güç girişi var, psu olarak da rm850e var. İçinden Y şeklinde 2x8 pin girişi mevcut ama psu...
  2. IIMERT

Hangi ekran kartı ve anakart ikilisi

1.-Sapphire Pure 9070 xt ve gigabyte B850 eagle ice wifi 7 2.-Asrock 9070 xt Steel Legend ve asrock B850 steel legend
  3. IIMERT

Hangi Ekran kartını Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar iyi sabahlar, MSI 4060 Ti 16 GB ekran kartım mevcut ve güncellemek istiyorum. Aklımda 3 seçenek var. (Önceliğim beyaz sistem) 1. 5070 ve anakart 2. ASRock 9070 XT Steel Legend ve anakart 3. Sadece 5070 Ti 1 ve 2. Seçeneği 40-50bin bandında alabiliyorum 5070 Ti ise en ucuzu 48binden...
  4. IIMERT

Oyun için en iyi iem veya earbuds

İyi sabahlar arkadaşlar, halihazırda hyperx cloud wireless 3 kullanıcısıyım ama yavaştan sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla beraber kulaküstü hem çok terletmeye hem de bu terlemeyle beraber rahatsız etmeye başladı. Bu sebeple kulakiçi kablolu bi kulaklığa geçmek istiyorum. BÜTÇEM 2000-3000TL...
  5. IIMERT

CS2 düşük FPS alıyorum

Arkadaşlar sistemim: 4060 Ti 16 GB, Ryzen 7500F, 32 GB 5200MHz RAM, anakart olarak MAG B650 Tomahawk var. Parçalar olarak kalitesiz olduklarını düşünmüyorum ama YouTube'dan benchmark testleri izlediğimde aynı sistem veya benimkinden daha düşük sistemlerde hemen hemen aynı veya daha fazla FPS...
  6. IIMERT

Oyun için kablosuz mouse önerisi

Fiyat performans bir mouse arıyorum, şu anda kullandığım mouse Rival 600 bunu satıp yerine kablosuz beyaz renklerde 8000Hz 750 IPS gibi özelliklere sahip bir mouse istiyorum. Yabancı forumlarda scyrox v8'i övmüşler hatta RAW performansta Viper 3 Pro'nun önüne bile koymuşlar, 3000TL gibi fiyatı...
  7. IIMERT

SteelSeries GG video kaydı 1 FPS görünüyor

Önceden kayıt aldığında herhangi bir sorun yoktu 60 FPS alıyordu. Şimdi gördüğünüz gibi video 1 FPS bile değil kalitesi iyi ses kaydı var ama video yok ortada. Hard Drive boş yer azalıyor hatası veriyor belki ondan oluyordur diyordum ama 2TB'lık hard disk, daha 1.82TB boş alanı var. Komple...
  8. IIMERT

BlackWidow V3 LED'leri düzgün çalışmıyor

BlackWidow V3 sahibiyim birkaç haftadır görsellerdeki LED problemini yaşıyorum. Tuş basmalarında ve algılamalarında herhangi bir problem yok ama kendi kafasına göre rastgele yanması sinir bozucu sadece belirli ana renkleri gösteriyor. Razer Synapse ile düzeltmeye çalıştım ama lakin olmuyor...
Geri