Arama sonuçları: *

• Users: İLLEGALS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Ekranların gidip oyundan atması ve sonra geri gelmesi

hocam truckers mp oynarken calais yada duis burgda pc zorlandığında 3 monitörde gidiyor 2 saniye sonra geliyor ve masaüstündeki uygulamar gözükmüyor oyunu kapatıyor neden olabilir
  2. İ

Internet 1000 mbps ama 100 hatta 50 indiriyor

hocam internet 1000 steamde oyun indirme açınca ilk bi kaç saniye 500 mbs yazıyor sonra 100 50 lere düşüyor hdd ssd kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bilen var mı
  3. İ

My winter car taxi mesleği

hocam yeni çıkan my winter carda günlerce bekliyorum ancak ilan panosuna taxici ilanı düşmüyor save alarak gün geçiriyorum ama yok günler geçiyor ilan panoya asılmıyor asmıyorlar sebebi nedir
  4. İ

Steam epic games indirme sorunu

internetim 1000mbs ama steam epic 200 300 ile indirme yapıyor internetimi tam kullanamıyorum
  5. İ

FPS PROBLEMİ AMD DYNG LİGHT THE BEAST

ryzen 5 3600 rx 9060xt 16gb 16 ram b450mk anakart hocam dyng light the beastte ÇOOk fazla drop yiyorum oynanmıyacak derecede pc ara sıra anormalleşiyor maouse ağır çekimde droplanıyor performansa alınca amd soft dan oyunlar kasıyor kaliteye alınca düzeliyor ancak pc de anormalik var
  6. İ

Rampage v902 Alınır MI?

Bütçem çok yok rampage v902 7000 civarı alınrı mı sizce?
  7. İ

Çözüldü✓ Drop sorunu valorant gibi fps oyunlarına genellikle

arkadaşlar benim sistemim az çok iyi olduğu için bu formu açtım herşeyin kutusu garantisi var yani hepsi yeni ancak oyunlarda drop yiyorum sıkıntı ne olabilir Rx590 saphirre nitro+ se ryzen 3600 prime b450M-K
  8. İ

SECURE BOOT SIKNITISI ACİL YARDIM LAZIM

arkadaşlar ben pc yi win 11 e güncelledim vvalorant için biostan secure boot açtım ancak açtıktan sonra kırmızı bir ekran çıktı şu şekil ne yapmam lazım uefi usb takıp seçincede gine bu ekrana atıyor format attırmıyor ki açıkken tekrar kurayım 1739111356 anakart B450MK
  9. İ

HAVİT H7 Satın Aldım Aklıma Takılan Tek Soru.

merhaba arkadaşlar ben havit h7 siparişi verdimde aklıma takılan tek soru hani küçük mü kafaya rahat olur mu küçük kulaklık pek sevmem ama dediğim gibi çok çok küçükse rahatsız edicek düzeyde bilmek isterim bilgisi olan var mı?
Geri