Arama sonuçları: *

1. sabahaksamrafa

.

offff
  2. sabahaksamrafa

Android için en iyi PC emülatörünü arıyoruz.

Öncelikle herkese merhaba son zamanlarda merak saldığım bir konu var bu da mobil PC emülatörleri. Biraz araştirma yapınca Gamehub, winlator ve RPCS3 gibi emülatorler buldum bunların arasında performans ve kullanım kolaylığı açısından en iyisi sizce hangisi yada bildiğiniz daha iyisi var mı...
  3. sabahaksamrafa

Iphone 4s whatsapp nasıl kurulur.

Öncelikle selamlar bi arkadaşım bu yıl lgsye girecepinden dolayı telfonunu değiştirdi şuan iphone 4s kullanıyor whatsapp indirmek istiyor ancak app store ve apk işe yaramadı başka ne yapabiliriz not önemli bir veri olmadığından telefonu sıfırlamayı içeren bir çözüm yoluna açığız şimdiden...
  4. sabahaksamrafa

Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim sizce

https://www.incehesap.com/james-donkey-epic-q40-27-180hz-0-5ms-qhd-fast-ips-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-76663/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.8.9...
  5. sabahaksamrafa

Hangisini seçmeliyim

Elimde 2 adet anakart var biri asus prime b650m r diğeri ise asus prime b650 plus sizce hangisini seçeliyim
  6. sabahaksamrafa

Bios hafıza boyutunun 2025 yılında 128 mbit olması yeterli mi

bios hafıza boyutunun 2025 yılında 128 mbit olması yeterli mi yeterliyse beni ne zamana kadar götürür yardımlarınızı bekliyorum
  7. sabahaksamrafa

Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var...

Merhaba öncelikle ben 2 gün önce 2010 yılından kalma eski laptopumun parçalarını söktüm ve bunları satmak için bilgisayarcıya götürdüm tam o esnada aklıma ekranı 2. monitör olarak kullanabileceğim geldi. Şöyle planlamıştım aşağıdaki resimde bulunan kabloyu anakarta takacağım işlemcinin grafik...
  8. sabahaksamrafa

Hangi ikili daha iyi

Rtx 5080+7800x3D mi yoksa Rtx 5070ti+9800x3D f/p önemli değil 2k çözünürlükte ağırlıklı olarak fps oyunları oynayacağım hangi ikili daha iyidir sizce.
  9. sabahaksamrafa

Çözüldü✓ Bu site güvenilir mi

https://www.crtgamestore.com/msi-geforce-rtx-5080-shadow-3x-oc-16gb-dlss-4-256-bit-gddr7-ekran-karti?ref=akakce&v=1.61
  10. sabahaksamrafa

Asus Tuf B850m Plus-Wifi vs Asus Tuf x870-Plus Wifi

İkisinin arasında kaldım 5.000 tl fiyat farkına değer mi?
  11. sabahaksamrafa

9800x3D vs düzeltilmiş 7950x3D

Bu yaz bigisayarda yükseltme yapmayı planlıyorum 9800 ve 7950 düşündüm ancak düzeltilmiş 7950 test sonuçları hiçbir yerde yok. bu konuda imkanı veya bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi lütfen
  12. sabahaksamrafa

Ryzen 7950x3D vs 9800x3D

Öncelikle merhabalar bugün ne zamandır aklımda olan bir sorunu size açacağım Bildiğiniz gibi ryzen 9800x3D şuan dünyanın en iyi oyun işlemcisi ancak şöyle bir sorun ryzen 7950x3D hem passmark cpu skoru olarak hem de teknik özellikler bakımından 9800x3D'den daha iyi olmasına rağmen neden 9800x3D...
  13. sabahaksamrafa

Anakartın güç beslemesi sisteme yeter mi

anakartı mümkün olduğunca düşük tutup diğer parçaları daha iyi almayı düşünüyorum ancak bu aklımda şöyle bir soru var anakartın güç beslemesi bu sisteme yeter mi emin değilim. R9 7950x3d veya 7900x3d rx 7900xtx veya rx 9070 xt hangisi daha iyiyse 32 gb 6000mhz cl32 1 tb gen 4.0 m.2 ssd ayrıca...
  14. sabahaksamrafa

Saf kas gücü bakımından en iyi gpu nedir?

İkinci el de olur sıfırda bütçe 35-40 k arası
  15. sabahaksamrafa

PowerColor Hellhound vs Sapphire Nitro Vapor+(RX 7900 XTX)

RX 7900 XTX almayı planlıyorum hangisi daha iyidir?
  16. sabahaksamrafa

Bu sistem iyi mi kendim topladım.

Toplayacağım sistemi aynı veya yakın fiyata daha performanslı şekilde toparlayabilmemin yolu var mı? Anakart ASRock A620M 2 M.2 olan modeli. İşlemci Ryzen 5 7500F Ekran kartı Gigabyte Radeon RX 7900 XT Ram Xpg 2x16 6000 mhz DDR 5 Ssd 2 tb pcle gen 4.0 Psu 1200 watt 80+ gold
  17. sabahaksamrafa

Çözüldü✓ Ağ bant genişletici modem niyetine kullanılabilir mi?

Öncelikle selamlar, evimde Wi-Fi odama uzak elimde de Huawei marka ağ bant genişletici var, bunu Wi-Fi ile eşleyip arkasındakı lan girişini bilgisyara bağlarsam çalışır mı, çalışırsa internetin hızı ne kadar azalır veya azalır mı? Teşekkürler...
  18. sabahaksamrafa

Ağ bant genişletici modem niyetine kullanılabilir mi?

Öncelikle selamlar, evimde Wi-Fi odama uzak elimde de Huawei marka ağ bant genişletici var, bunu Wi-Fi ile eşleyip arkasındakı lan girişini bilgisyara bağlarsam çalışır mı, çalışırsa internetin hızı ne kadar azalır veya azalır mı? Teşekkürler...
  19. sabahaksamrafa

Gigabyte A620M-H ethernet kartı almama gerek var mı

Yukarıda yazan anakarta ses bluethoot wifi ve ethernet bağlantılarından hangileri için ayrı kart almam lazım
  20. sabahaksamrafa

Amd 7900xt drop ve darboğaz sorunu yaşamamak için gereken minimum işlemci nedir?

1080p oyunlarda Amd radeon 7900xt drop ve darboğaz sorunu yaşamamak için gereken minimum işlemci nedir? Bu arada soket am4
Geri