Arama sonuçları: *

• Users: ekin434
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ehliyetsiz Kurye İş İmkanları

acil işe ihtiyacım var akülü bisiklet motor veya elektrikli vs ehliyetsiz yapma imkanım var mı ? çünkü ehliyet almak 1.5-2 ay sürebiliyor da bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi
  2. E

Tablet ekranı monitöre yansıta bilirmiyim?

tabletim samsung tab a9 bunun ekranı monitöre yansıtmak istiyorum nasıl yaparım ne gerekli?
  3. E

Sistemim aksesuar kaç para eder acil

Anakart ; asrock a520m Hvs işlemci r5 5600g ssd : patriot m.2 p300 512 gb ekran kartı amd radeon rx 570 4 gb sıvı soğutucu; gamepower skadi 120 argb ram : t force 8+8 gb ram 3200 mhz kasa hiper zoe kasa psu kac modeli vs bilgim yok 600 vardır sanırım herhangi bir sıkıntısı yoktur kaçtan satayım...
  4. E

Yardım Imei kaydı olan telefonu satabilir miyim

e devlette kimliğimin üstüne kayıt etmiştim 30/12/2022 tarihinde başka biri hat takıp kullanabilir mi
  5. E

R5 5600g rx570gb sistemim ne kadar eder ve laptop ve monitör

16gb 3200 mhz ram rx 570 4gb r5 5600g islemcim samsung LS24AG32X 165 hz samsung odyssey g3 24 herhangi bir problemi yok bilgisayarımın monitörü de vereceğim ve laptopum msi thin 15 b12uc 1-2 aylık kutu faturası yok yeni tertemiz tek kasayı tek monitörü tek laptopu kaca satabilirim
  6. E

Kredi kart altın alırken uygulama onay geliyor mu?

merhaba kuyumcudan altın alacağım kredi kart ile sms geliyor mu onay için yoksa sadece uygulama üzerinden mi onaylıyoruz ödemeyi veya hiç bir şey gelmiyor mu bank adı d ile başlayan pos cihazda sms gerek olmaz gibi nereye girilecek mantiken ama uygulama onayı ister mi ?
  7. E

Dijital altın almak mantıklı mı?

merhaba dijital altın almak mantıklı mı yani bazi sitelerde altın havale seklınde altın hesaba satıyolar sorum şu komisyon kesinti oluyormuş sanırım cok kesinti olur mu ben 20binlik almayı düsünüyorum havale geçerken hesaba kesinti yaparak geçiyormuş sanırım bunun dogrulunu nasıl ogrencez ve...
  8. E

Tiktok kredi kart hediye HERKES Bakabilir mi yardım

merhaba dostlar kredi kartımın limiti 27.000 fakat nakit çekime izin vermiyor benim de aklıma geldi yayın açıp 27.000 tutarında hediye göndersem kartımdan kendime bunu tiktoktan kendi hesabıma çeksem mümkün müdür her ay taksidini ödeyeceğim zaten de aklıma bu yol geldi problem yaşar mıyım ...
Geri