Arama sonuçları: *

• Users: Efee35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

PC kendi kendine reset atıyor

Merhabalar sistemi itopyadan yeni satın aldım 2 hafta oldu sistem oyundayken veya masaüstünde iken kendi kendine reset atıyor kasanın ışıklar ve fanlar durmuyor ekran gidiyor çalışan uygulamalar kapanıyor ve tekrar sistem açılıyor işlemci ekran kartı power testi yaptım bir sorun yok (occt ile...
  2. E

Ryzen 5 5600 RX 6600 sistem kendi kendine reset atıyor

Merhaba arkadaşlar PC'yi alalı 1 hafta olmadı daha fakat kendi kendine fanlar durmuyor ekran gidiyor ve çalışan uygulamalar gidip kapanıp açılıyor. Kısaca reset atıyor internette biraz araştırdım Windows ayarları ile oynadım fakat düzelmedi garantiye gönderip 1 hafta 2 hafta beklemek istemiyorum...
  3. E

Bu klavye alınır mı?

Merhaba beyaz ve %60 tarzı küçük klavye almak istiyorum bir tane buldum hoşuma gitti sizce nasıl veya daha iyisi varmıdır bütçe Max 1k https://ty.gl/5wf4wj2ljvhhk
  4. E

Yardım İtopya kargo ücreti iadesi

Merhaba arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldım ama şu an iptal etmek istiyorum sipariş durumunu görsele ekledim sorum şu benden ödeme yaparken kargo ücreti alındı fakat kargoya henüz verilmedi iptal etsem kargo ücretide iade oluyor mu?
  5. E

Rx6600 ryzen 5 5600 nasıldır?

Merhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem siparişi verdim sizce bu sistem beni kaç sene götürür ağır oyunlar oynamıyorum ve illa yüksek FPS derdim yok eğer PC den zevk alırsam ileride upgrade edebilirim
  6. E

Bu sistem ile yayın yapılır mı?

Sistem özelliklerimi görselde belirttim bu sistemle YouTube tiktok gibi yerlerde yayın yapılabilirmi sizce ileride yani 3 4 sene boyunca yükseltmemeyi düşünüyorum
  7. E

19K sistem tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar resimlerdeki bilgisayarları araştırdım buldum ve kendi bütçeme göre özelleştirdim ama 2sinin arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aralarında büyük bir fark olurmu
Geri