Arama sonuçları: *

• Users: K1dot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K1dot

B12 vitamini eksikliğinde saç dökülmesi

arkadaşlar merhaba 16 yaşıma girdim b12 eksikliğim var ve saç dökülmesi göz kararması kulak çınlaması en iyiside unutkanlık bu tarz problemlerim var ve düzenli ilaç kullansam da geçmiyor ne yapmalıyım
  2. K1dot

Chill şarkı önerisi arıyorum

arkadaşlar chill şarkı önerebilir misiniz? liste de olur yeterki chill ve ingilizce/Türkçe olsun yeter şimdiden teşekkürler
  3. K1dot

Bir çılgınlık yapasım var :D

arkadaşlar 7500f li sisteme HD 5500 series takmak nasıl fikir :D
  4. K1dot

Sizce sistemi kurayım mı

arkadaşlar sistem parçaları elime ulaştı bir tek ekran kartı kaldı ekran kartını alana kadar sistem dağınık mi kalsın toplasam bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum hem yer de kaplamaz sizce ne yapayım
  5. K1dot

F/p monitör tavsiyesi

arkadaşlar herkese merhaba topladığım sistem için monitöre ihtiyacım var güzelinden f/p bir monitör önerirseniz sevinirim 2/4 k olabilir
  6. K1dot

Sizce beyaz sistem kurarak hata mı yaptım

arkadaşlar herkese merhaba beyaz bir sistem topladım ve geriye kalan 2 parça kaldı PSU ve ekran kartı sizce beyaz sistem toplamak mantıklı mı sistem aşağıdaki gibi işlemci: 7500f ekran kartı: 9070 pure anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v brilliant white SSD: Kingston kc 3000 kasa: nzxt h6...
  7. K1dot

Yardım Gaming gen tr ödeme bekleniyor

arkadaşlar gaming gen tr den bir ürün alıcaktım adresi yazdıktan sonra hesap açma yerine yönlendirdi hesabı açtım fakat ödeme sayfasına tekrar atmadı siparişler kısmından da giremiyorum tekrardan sipariş versem bir sıkıntı olur mu
  8. K1dot

Acil sıvı soğutma önerisi lazım

arkadaşlar 2. kere bu konuyu açtım kusura bakmayın bana beyaz bir sıvı soğutma lazım radyatör genişliği Max 30mm olması lazım teşekkürler
  9. K1dot

Sistemimin son hali nasıl

arkadaşlar herkese merhaba komple beyaz bir sistem topladım sizce sistem nasıl iyi mi işlemci: 7500f (elimde) ekran kartı: pahalı olmaz ise 9070xt pure yada 9070 pure anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v brilliant white SSD: Kingston kc3000 kasa: nzxt h6 flow (elimde) PSU: MSI MAG a850gl sıvı...
  10. K1dot

Yardım Nzxt h6 kablolama nasıl

arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibi kasanın kablolama iyiyse kablolar çok gözükmez ise siyah PSU alıcam şuan aklımdaki PSU MSI MAG A850GL anakart x870 pro rs
  11. K1dot

Sizce hangi ekran kartını almalıyım

arkadaşlar merhabalar ben tamamen beyaz bir sistem topladım çoğu şeyi tamam sadece soğutucu ve ekran kartına karar veremedim sizden ricam öneri vermeniz aklımda 9070 pure modeli var fakat 32k o karta verilir mi taksitle alıcağım için satan yerlerde fazla vade farkı koyuyor başka ne tür kart...
  12. K1dot

Nzxt h6 flow a soğutucu önerisi

arkadaşlar herkese günaydın sizden ricam şu kasa ya soğutucu önerisi yapmanız aklımda arctic liquid freezer III vardı fakat sığmıyor sanırım başka bir şeyler önerirseniz sevinirim bütçe maks 6k bir de beyaz olursa güzel olur neyse çok uzattım şimdiden teşekkürler
  13. K1dot

Yardım Kasam dikey ekran kartı destekliyor mu

arkadaşlar herkese selam sorum başlıktaki gibi kasam nzxt h6 flow almayı düşündüğüm ekran kartı 9070xt pure gaming bu ekran kartını kasaya dik şekilde takabilirmiyim kablolama nasıl olur bir de hava akışı kötüleşir mi
  14. K1dot

Çözüldü✓ Sistemim için beyaz PSU önerisi

arkadaşlar herkese günaydın sizden ricam sistemime uygun beyaz bir psu önermeniz (beyaz seçmemin sebebi kabloların da beyaz gelmesiden kaynaklı) Sistemim: işlemci: R5 7500f ekran kartı: 9070xt pure gaming (xfx beyaz modeli ucuz olursa onuda alabilirim) anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v...
  15. K1dot

Hangi anakartı tercih etmeliyim

değerli hocalarım selamlar bu gün sizden bir ricam olucak 2 anakart arasında kaldım sizden istediğim ileride zorluk çıkarmadan geliştirebileceğim anakartı söylemeniz şuanda sisteme 7500f takıcam fakat ileride (1-2 seneye) 7900x3d gibi bir işlemci takma gibi bir planım var...
  16. K1dot

Çözüldü✓ Klevv markasının Cras v Rami nasıldır

arkadaşlar herkese merhaba bir sistem toplama aşamasındayım beyaz bir sistem topladığım için ram bakıyordum fakat ramler pahalı geldi sonra şu Rami buldum...
  17. K1dot

Topladığım R5 7500f + RX 7700 XT sistem iyi mi

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde bir sistem topladım sizlerden isteğim sistemimde herhangi değişecek bir parça var mı yok mu söylemeniz bir de soğutucu değiştirim mi sizce idare eder mi sıvı soğutma almalımıyım şimdiden herkese cevapları için teşekkürler (kasa işlemci ve anakartı sipariş...
  18. K1dot

Çözüldü✓ 6.000 TL ye kasa önerisi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar konuya gelicek olursak bir sistem topladım fakat hangi kasayı seçeceğime karar veremedim aklımdan beyaz ve akvaryum kasa geçiyor fakat bulamadım bazıları fansız geliyor sanırım sizden istediğim güzel hava akışı iyi olan şık bir kasa önermeniz (kasa ATX olursa iyi...
  19. K1dot

Sistem toplama önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim konu başlıktaki gibi bir sistem topladım fiyatı 32k arası ve parçaların uygunluğunu öğrenmek istiyorum bir de bu sistem uyumluysa da bir psu önerirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler İşlemci: Ryzen 5 7500f Ekran kartı: MSI RTX 3060 ventus...
Top Bottom