Arama sonuçları: *

• Users: K1dot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K1dot

70-80 bin bandına telefon

arkadaşlar başlığı takmayın babama telefon bakıyoruz kendisi Mediamarkt dan yenilenmiş iPhone 15 pro max gösterdi fakat ben s serisi bir telefon almasını söyledim s25 ultra şuanda 77 falan düzgün taksit yapan bir site olursa s25 ultra alabiliriz farklı önerilere de tabikide açığım
  2. K1dot

Site ve videoların geç açılması

arkadaşlar selamlar türk telekom kullanıyorum fiber de var fakat qos ayarladıktan sonra tüm her şey değişti bilgisayarda sitelere ve videoları geç açıyor qos ayarlarını kapattım hala devam ediyor sorunun @jombo ile fazla dalga geçtiğimden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum el kol atın şu işe
  3. K1dot

65 ve 55 inc televizyon önerisi

arkadaşlar merhaba 2 tane televizyon bakıyoruz biri 65 diğeri ise 55 inc olucam iki üründe f/p ürün olursa seviniriz bütçe çok yok 65 inc olarak aklımızda bu model var önerenler vardı LG 65QNED86T
  4. K1dot

Beyaz duman sorununa çözüm

Arkadaşlar merhabalar bir motorumuz var tamirciye verdik aldığımızda yeni motor takılmış motoru aldığımızda beyaz duman atıyordu sürekli ilk önce vidaları vs düzgün sıkamadığı veya soğutma sisteminde bir sorun olduğunu düşündüm geri verdiğimde yaptığını iddia etti dediğine göre egzoza yağ...
  5. K1dot

Evde Şimşek McQueen olmak

Abilerim ablalarım kardeşlerim merhaba çok uzatmayacam ailem evde Ka-Chow falan yapıyorum diye psikolojimden şüpheleniyor geçenlerde bir kız ile sözlü tartışmaya girdim boş boş konuşuyordu cars hakkında ağzının payını verdim sonra bu kız rehberlikçiye gitmiş 3 senedir gidemediğim kadının odasına...
  6. K1dot

Hava harp okulu için tavsiyeler

arkadaşlar merhaba hava harp okuluna gitmek istiyorum bu sene taban puanı 350-360 dı sanırsam ben 2 sene sonra sınava gireceğim ve ayt den puanı tutturacağıma eminim kafama takılan bir kaç şey var mülakatlarda spor psikomotor ve sözlü mülakatlarını geçerim sağlık mülakatında çok katı oluyorlar...
  7. K1dot

Evde civciv bakımı nasıl olmalı hangi malzemeler alınmalı

arkadaşlar konu başlıktaki gibi eve bir civciv geldi ve nasıl bakacağımı bilmiyorum hangi yemleri yer suyunun içine küçük taşlar koyulmalı mı gibi gibi bunları söylerseniz sevinirim bir de kuşumun ilgisini çekti herhangi bir problem olur mu hastalık vs kapar mı
  8. K1dot

SteelSeries Arctis Nova 5 İncelemesi

NOT: Arkadaşlar ilk defa bir inceleme yapıyorum ve acemice olacağı kesin şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim KUTU İÇERİĞİ 1x type c dongle 1x dongle uzatma kablosu 1x şarj aleti sticker kutu içeriği yazdığım gibidir kutu fotoğrafını atmak isterdim fakat maalesef bilgisayarıma atmayı...
  9. K1dot

Mobil için motogp oyunları

Arkadaşlar merhaba baya bir Real racing falan oynadım mobilde F1 değilde motogp istiyorum onerebileceğiniz güzel oyunlar var mı telefonum çok iyi değil çok kötü de değil orta bir şey ona göre önerirseniz sevinirim
  10. K1dot

Battlefield 1 sürekli hata veriyor

arkadaşlar merhaba battlefield 1 oynarken bir süreden sonra donup oyundan atıyor directx11 hatası ve amd hata veriyor driverlarım güncel başka herhangi bir yerde driver ile hata almadım sadece bf1 e özel nasıl çözebilirim
  11. K1dot

G65b almadan önce buna dikkat edin

arkadaşlar merhaba forumda bilgili arkadaşların çoğu g65b öneriyor bende g65b kullanıyorum ve sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum g65b gibi fast panellerde scanline sorunu oluyor yani kırmızı veya turuncu renkler pixelleşiyor eğer şansızsanız bu siyah ve grilerede kaçıyor bu sorunun bir...
  12. K1dot

Bu üçünü aldım sizce iyi mi

arkadaşlar merhaba 3 ürün aldım https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-beyaz-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,786498803.html#m-gallery...
  13. K1dot

Beyaz kulaklık standı

arkadaşlar nova 5 alıcam onun için güzel sade beyaz bir kulaklık standı önerir misiniz?
  14. K1dot

Geniş dondurucu önerisi

arkadaşlar geniş güzel kaliteli derin dondurucuya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  15. K1dot

600lt buzdolabı önerisi

arkadaşlar yükseklik 180-190 arası genişlik 80 derinlik 80 olan bir dolap önerir misiniz? no frost özelliği gibi özellikleri olursa güzel olur enerji tasarufu da iyi olursa güzel olur bir de buzluk aşağıda olursa ekstra iyi olur
  16. K1dot

X870 pro rs için rgb uygulama önerisi

x870 pro rs wifi kullanıyorum ve sistemimdeki rgbleri kontrol etmek istiyorum bir kere signalRGB yükledim fakat donup duruyordu bir de poly indirdim yine kendi sitesinden onda da h150i soğutucumu kontrol edemiyorum başka bir program önerebilecek var mı yada signalRGB deki donma sorununu nasıl...
  17. K1dot

1.75 55 kilo olan biri kas yapabilir mi

arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım ve boyum 1.75-1.80 arası bir şey ama geçenlerde ölçütüğümde 1.76 mı ne çıkmıştım kilom da 55 olması lazım anlıyacağınız aşırı zayıfım ne kadar yesemde yiyeyim kilo alamıyorum kendimi geliştirme hedefim var o yüzden boksa gidicem gitmişken vücudumu da oturtayım...
  18. K1dot

Sizce hangi seçenek daha mantıklı olur

arkadaşlar yazın çalışmayı düşünüyorum ve elime geçicek para muhtemelen 30-35 bin arası aklımda iki plan var ilk olarak işlemci: 9800x3d (20.049) klavye: fun60 ultra (3.699) mouse: scyrox v6 (2.699) bu kesin değil değişebilir kulaklık: nova 5 (5.748) böyle 32.195 lira yapıyor ikinci monitör...
  19. K1dot

2. el nova 7 alınır mı?

arkadaşlar sorum başlıktaki gibi babam bir kulaklık bulmuş 3 yıl garantisi varmış 2 yıl kullanılmış arkadaşının dediğine göre hiç bir hatası vs yokmuş sıfır fiyatı 6.669 alınır mı alınırsa kaça alınması mantıklı olur bir de bu kulaklığı nasıl test edebilirim ha son bir soru daha nova 5 ile bir...
  20. K1dot

SteelSeries nova 5 alınır mı

arkadaşlar ilerleyen zamanlarda kulaklık almayı düşünüyorum sizce bu kulaklık alınır mı kullanan arkadaşlar artıları ve eksileriyle anlatırsa sevinirim fps oyunu ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum görünüşü de hoşuma gitti...
Geri