Arama sonuçları: *

1. F

3060 - Ryzen 5600x li sistem önerisi

11.000 TL civarına Ryzen 5600x - 3060 12gb kartlı sistem düşünüyorum, önerileriniz, tavsiyeleriniz ya da alternatifleri nelerdir?
  2. F

350 tl civarına kablosuz klavye mouse set önerisi

Merhabalar, bir gaming mouse kadar olmasa da 5000 dpi civarı kablosuz bir mouse ve bir mekanik klavye kadar olmasa da ona yakın iyi bir kablosuz klavye-mouse set önerir misiniz ? Ya da var mıdır öyle bir şey ? Linkleri ile yazarsanız sevinirim. Bütçe 350tl civarı. Teşekkürler..
  3. F

Vatan yine yaptı yapacağını...

Merhaba arkadaşlar 👋 Büyük bir hevesle sepetime eklediğim Rampage in 31.5 inch 165 hz 1 ms Freesync monitörü Vatan bilgisayarda 1765 TL ye satılırken, 1 haziranda fiyatı 2060 tl ye yükseltildi.. Mağazalar açılacak diye elden almayı tercih edip beklemiştim, büyük bir hata yapmışım. Artık o...
  4. F

Yardım Düşük bütçeli Mekanik klavye alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Merhabalar , ilk defa mekanik klavye alacağım. 300 TL yi geçmeyecek şekilde kullanımlarınıza ve bilgilerinize göre önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir ? Mouse olarak Rampage Defilade almak istiyorum. Monitör olarak yine Rampage in 31.5 inclik 165hz 1ms freesync monitörünü alacağım. Tam...
Geri