Arama sonuçları: *

• Users: Waldrain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Waldrain

Öneri İkinci El BenQ vs Sıfır Acer Monitör

Merhaba dostlar 144 veya 165hz monitör almayı düşünüyorum benq marka monitör yorumlarında diğer markalardan çok daha akıcı net bir görüntü olduğu söyleniyor gerçekten bu kadar fark var mı? Benq sıfır monitöre bütçem yetmediği için ikinci el almam gerekiyor. Sizce 2000tlye ikinci el BenQ zowie...
  2. Waldrain

Çözüldü✓ Apu Sistemle 144hz Monitör Kullanabilir Miyim?

Merhaba dostlar, Ryzen 3 2200g+Gigabyte B450m s2h bi apu sistemim var 144hz monitör almayı düşünüyorum ama anakartta dp girişi yok hdmi ile 144hz görüntü alabilir miyim acaba?
  3. Waldrain

Yardım Ethernet Kablosu Takınca İnternet Gidiyor

Dostlar dünden beri garip bir sorunlar karşılaşıyorum.Modemim bilgisayarıma kabloyla bağlı değilken sorunsuz bir çekilde çalışıyor.Ethernet kablosunu bilgisayarıma taktığım anda dsl ışığı sönüp internetim gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar.Bu konuyla bilgisi olanlar yardım...
  4. Waldrain

Çözüldü✓ Klavye Eksik Yazma Sorunu

Dostlar R3 2200G işlemcili Windows 10 işletim sistemli bir APU sisteme sahibim. Bir hafta önce klavyem bozuldu ve yeni bir tane aldım fakat tuşlar eksik basıyodu yani bir tuşa üst üste 5 kez bastısyam 2 kez yazıyordu ya da hiç yazmıyordu. Geri verip başka bir tane sipariş verdim yine aynı...
  5. Waldrain

Çözüldü✓ R3 2200g League Of Legends Görüntü Sorunu

Dostlar yakın zamanda bir APU sistem topladım. Windows 10 kurulumu yapıldı tüm güncel driverlar yüklendi. Bilgisayar normal çalışırken bir sorun yoktu. LoL oyununu indirdim ana ekranda da sorun yok ama oyuna girince ekran renkli noktalarla doluyor,oyunu pencereli moda alınca düzeliyor. Ayrıca...
  6. Waldrain

Öneri GAMETECH PSU

Dostlar Gametech 550w psu almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı,herhangi bir sorun yaşar mıyım? 250tl civarı psu öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  7. Waldrain

Linux Yerine Windows Yüleyebilir Miyim?

linux
  8. Waldrain

Öneri 4000 TL Civarı Laptop Önerisi

Dostlar 4000 tl civarı f/p laptoplar önerir misiniz
  9. Waldrain

League of Legends İçin Laptop

Dostlar öğrenciyim,masaüstü pc almak istemiyorum. LoL oynayabileceğim en ucuz laptop hangisi?
  10. Waldrain

169 TL James Donkey 712

Şu an James Donkey 712 marka kulaklığın,hepsiburada.com sitesinde 169 tl olması normal mi?
  11. Waldrain

Çözüldü✓ Eski Kasaya Yeni PSU Takmak

Elimde PSU bölümü üst kısımda yer alan bir kasa var. Bu kasaya yeni bir PSU almak istiyorum fakat PSU'nun fanı kasanın içine doğru bakıyor.Bu durum bir sorun oluşturur mu?
Geri