Arama sonuçları: *

• Users: gdsara20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Oyun arkadaşı arıyorum

cs valo pubg gibi oyunlarda veya her türlü oyunları oynayabiliriz
  2. G

Seyahat için powerbank önerisi

Selamlar, Spigen yakın zamanda TR pazarına giriş yaptı powerbank tarafında. Seyahatlerimde kullanmak için powerbank arıyorum; kapasitesi yüksek ve yüksek wattlı. Şu anlık 2 seçeneğim var, siz hangisini önerirsiniz? Baseus Spigen Birde böyle bir şey duydum çoğunlukla olumlu yorumlar JUO veya...
  3. G

Oyun yüklemek için 1tb ssd önerisi

1 tane m2ssd im var fakat yeterli değil oyunları yüklemek için sata ssd mi alsam iyi olur m2 mi
  4. G

Microsoft flight simulator 2024 gamepad ayarı nasıl yapılır

selamlar gamepad tuşlarıma atama yapmak istiyorum ama hangilerini yapmam gerek bilmiyorum videosunu da bulamadım var mı yapan
  5. G

Bluetooth hoparlör onerisi

Dostlar selamlar; sahil, havuz kenarı veya bisiklette kullanmak için hoparlör alıyorum. Ses kalitesi, şarj süresi ve su geçirmez özelliği olması iyi olur. Anker JBL Bu ikisi şu an opsiyonlar JBL biraz pahalı kalıyor ama bütçe maksimum 1-1.5K olursa iyi olur.
  6. G

Forza horizon 5 map nasıl yapılır

instagramda görüyorum farklı maplerde oynuyorlar normalde oyle yerler yok nasıl yapıyorlar ?
  7. G

Sata SSD takılır mı ?

Dostlar b450 prime mkII ekran kartım var m2ssdimin yanına sata ssd almak istiyorum acaba bunu alsam uyar mı ?
  8. G

Sevgilimin ailesi yüzünden ayrılmak

dostlar selamlar sevgilimin ailesi maddi ve aile farkları yüzünden konuşmamızı istemiyor ama sevgilimin böyle bir beklentisi yok birbirimizi seviyoruz şuan gizlice konuşuyoruz ama ilerde illaki öğreneckler sizce ne yapmalıyım ?
  9. G

Ailem yurtdışına çıkmama karşı çıkıyor

Dostlar selamlar küçüklükten beri dünyayı gezmek hayalim ve ailem bunu biliyor şuan bunun için para birikitiryorum ve 2-3 ay sonra çıkacağımı söyledim istemiyorlar ne yapacaksın diyorlar sizce çekip gitmeli miyim veya nasıl kabullendirebilirim?
  10. G

Ailem işten çıkmama karşı çıkıyor

selamlar 1 ay öncesinde zincir marketin birinde kasiyerliğe başladım ama gerçekten yorucu ve bende ciğerlerimde bir hastalık ve skolyoz var yani hafif bir tempoda nefesim daralıyor ve öksürük tutuyor aileme işten çıkmak istiyorum dediğimdeyse tavır yapıyorlar 1 ayda neyden yoruldun falan...
  11. G

Yardım 2.4 GHz ile 5 GHz Wi-Fi nasıl birleştirilir?

Dostlar selamlar, Wi-Fi kısmında eskiden otomatik 2.4 veya 5GHz olarak bağlanıyordu telefonun modeline göre, ancak ben ayırmıştım şimdi nasıl birleştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
  12. G

Modemde kırmızı ışık yanması

dostlar selamlar modemde internet kısmı kırmızı yanıyor ve internete bağlandığımda bağlı değil, güvenli diyor nasıl çözebilirim
  13. G

20 yaşında araba kiralanır mı?

Dostlar 1 günlüğüne araba kiralamam gerek fakat daha 21 olmadım, bu yıl olacağım. Galeriden kiralayabilir miyim?
  14. G

Turtle Beach Stealth 600 Gen2 alınır mı?

fps oyunları oynuyorum 1200tlye çıkmış ama bence hala güzel fiyat kullanan var mı alınır mı?
  15. G

Öneri Fotoğraf makinesı önerisi

Dostlar seyahat ettiğim yerler için fotoğraf makinesı arıyorum. İnstax vs. gibi önerileriniz var mı? Çok pahalı olmayacak türden.
  16. G

Norton üyeliğim olmasına rağmen abonelik bulunamadı hatası

resimlerde gördüğünüz gibi 1 yıllık üyeliğim var ancak uygulamaya girdiğimde abonelik yok anahtar girin diyor nasıl çözebilirim ?
  17. G

Kimlik fotoğrafı değiştirmek için hangi belgeler gerekir?

kimlikteki fotoğrafımla güncel halim benzemiyor ve sorun çıkarıyor değiştirmem gerek sadece biyometrik fotoğraf yeterli mi ?
  18. G

Görev çubuğu otomatik modda açılmıyor

bu kısım otomatikte duruyor normalde mouseu aşağı sürükleyince açılması gerekiyor ancak açılmıyor neden olabilir
  19. G

Yardım Orijinalı olmayan oyunu nasıl indirebilirim

PES 2019 indirmek istiyorum ama orijinali artık yok. Ücretsiz indirme sitelerinden Norton360'dan taratıp indirsem sorun olur mu?
  20. G

Yardım Ince bilek için bileklik önerisi

kardeşime akıllı bileklik alıcam mi band gibi ama bileği ince ne alabilirim ince bileklere uygun bileklik var mı bildiğiniz
Geri