Arama sonuçları: *

1. H

Razer blackshark v2x kulaklık dönüştürü koptu

razer blackshark v2x kulaklık dönüştürü koptu ne yapcam mikrofonu kullanamıyorum
  2. H

1.1.1.1 warp virüslümü kullanan varmı

1.1.1.1 warp virüslümü kullanan varmı
  3. H

Bluetoothum çalışmıyor yardım edin

windows 11 pro kullanıyorum ve gamepadimi, pcye bağliyacaktım ama bluetooth çalışmıyor hatasını verdi nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz lütfen
  4. H

Orjinal ps4 kol nerden alabilirim?

bilgisayarım için orjinal bir ps4 kolu arıyorum trendyol gibi yerlere baktım ya %100 çakma yada replika orjinal ps4 kolu nerden alabilirim
  5. H

Redragon driver nerden yüklenir

redragon markalı bir klavyem var driverini nerden indirebilirim klavyem k630w dragonborn
  6. H

Gameloop yükledim ve bişey oldu

arkadqşlar merhaba öncelikle ben gameloop yüklemiştim ve yükledikden sonra bilgisayarımın duvar kağıdı siyah oldu ve sağ tık ile imleci hareket ettirdiğimde hareket ettirdiğim kısım eski duvar kağıdına döndü sizce sorun gamelooptamı bilgisayarla alakalı birşeymi
  7. H

Xiaomi hyperos 2 telefonumda kasarmı

merhabalar arkadaşlar telefonuma hyperos2 güncellemesi geldi ve bazı yerlerde gördüm yüklemiş ve kasıyor diyolardı sizce aynı sorunu yaşarmıyım cihaz redmi 13c okadarda aman aman bir cihaz değil ama sormak istedim
  8. H

Gameloop virüsmü indirmemelimiyim

arkadaşlar merhaba günlerdir gameloopdan pubg indirmek istiyorum ama forumlarda virüslü falan demişler cidden virüslümü yükleyeceğim
Geri