Arama sonuçları: *

1. LostChanceee

Secure Boot açık şekilde EndeavourOS nasıl kurulur?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi ne yapmalıyım?
  2. LostChanceee

Rufus ile hazırlanan Flash'ın geriye kalan alanı kullanılabilir mi?

Herkese iyi günler diliyorum. Sağlıcakla kalın. Sorum basit, Windows 11 için bir ISO dosyası yazdırdım bu USB Flash'ın 23 GB kadar boş bir alanı var. Bu alanı kullanmak format atarken sorun çıkartır mı?
  3. LostChanceee

İnsanlar neden format atmaktan korkuyor?

Arkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
  4. LostChanceee

LibreOffice yazıları ters tutuyor.

LibreOffice hazır bir .docx formatındaki dosyayı açıyordum ancak yazılar hem tersten yazılmış hemde dikey olarakda yatay örnek olarak ; Orjinal yazı : Evet LibreOffice : tevE bir de tam ters bir şekilde yazıyor yani yön değilde yukardan aşağı tutar gibisinden. Ne yapmalıyım?
  5. LostChanceee

Format USB'si setup.exe dosyası

Arkadaşlar herkese merhabalar sorum şu ; Rufus ile USB'ye iso yazdırdığımda setup.exe dosyası var bunu USB ile boot etmeden açarsak ne olur?
  6. LostChanceee

Rufus Partition 1 ve Partition 2 seçenekleri nedir?

Format atmayı biliyorum bu "Partition 1 ve Partition 2 seçeneklerinden genel olarak 1 seçerim ancak neden 2 farklı seçenek var burada sadece merakımdan dolayı soruyorum.
  7. LostChanceee

Windows 11 25H2 geldi mi?

Arkadaşlar şimdi şöyle iso indircektim windows 11 25h2 gördüm iso dosyasını ama benim kendi işletim sistemimde 24H2 hala güncelleme falan da yok denetleyebileceğim sorun neyden kaynaklıdır acaba?
  8. LostChanceee

Başlangıç için Paten önerisi lazım

Bütçem çok kısıtlı belki 1000 TL bile değildir en fazla 1000 TL 500-800 TL aralığında paten önerisi olursa sevinirim.
  9. LostChanceee

Windows 10 ve 11 LTSC lazım.

Arkadaşlar bir kurulum yapacağım indirme linki bulamadım W10 LTSC ve 11 LTSC nereden indirebilirim? Veya Tiny 10 falan mı kurayım Windows Defender var ise eğer Tiny 10 kurabilirim.
  10. LostChanceee

RTX 4060 Ekran renkleri bozuluyor.

Arkadaşlar RTX 4060 kullanıyorum son kurduğum driverda oyunlarda ekranı çevirince mor , beyaz vb. renkler çıkıyor napmalıyım?
  11. LostChanceee

AOC İ-Menu ve G-Menu yazılımları nelerdir?

Arkadaşlar AOC monitöre sahibim AOC 27GZNE/BK bu yazılımları kurmaya gerek var mıdır? Overclock vb. şeyler yapmayacağım.
  12. LostChanceee

Okul PC ekran gidiyor.

Arkadaşlar okulda bir PC'de ekran gidiyor ne yapmalıyız destek.
  13. LostChanceee

Windows 11 Pro, Microsoft sitesinde gözükmüyor.

Arkadaşlar Windows 11 Pro kurdum geçen günlerde format ile microsoft hesabı falan açık her şey açık ama nedense sitesinde gözükmüyor PC sadece Ayarlar>Hesaplar>Bağlı Cihazlar sekmesinde gözüküyor PC formattan önce de aynı hesabı kullanıyordum BIOS Seri numarasından kaynaklı olabilir mi?
  14. LostChanceee

Grand Theft Auto San Andreas nasıl downgrade edilir?

Arkadaşlar Rockstar Games versiyonundaki 2004 versiyon olan GTA San Andreas'i nasıl downgrade ile 1.0 sürümüne çekebilirim?
  15. LostChanceee

Minecraft nickname namemcde yok.

Arkadaşlar zamanında gamepass ile minecraft hesabı oluşturdum ve namemcde gamepass bitince çıkıyordu hala ama şu an gözükmüyor mod ile kendi skinime geçecektim ve "not found" adlı uyarı aldım normal midir?
  16. LostChanceee

Format atmaktan çok korkuyorum.

Arkadaşlar eskidende format attım ama neden ise şu anda format atmak çok korkunç geliyor bitlocker falan da açık olunca ne yapmalıyım.
  17. LostChanceee

Rufus'ta manifest dosyaları?

Arkadaşlar dün akşam rufus ile format USB'si hazırladım sources klasöründe manifest içeren dosyalar var. Bir arkadaşım direkt kurdu office programı bende var diyerek indirmiş. Office 2016 crack biraz da ondan şüphelendim direkt .manifest dosyası vardı.
  18. LostChanceee

Steam arkadaş yazınca açılan pencereyi kapatma.

Kapatma diyerek yanlış demiş olabilirim ancak arkadaşım yazınca bir pencere açılıyor bu pencerenin açılmaması için ne yapmalıyım?
  19. LostChanceee

GTA The Trilogy tekrar satışa döndü mü?

Rockstar özür diledi adında baya yazılar gördüm rockstar games trilogy classic (2004) versiyonu tekrar satışa döndü mü?
  20. LostChanceee

GTA Trilogy eski paket hala satışta mı?

https://store.rockstargames.com/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy Bu linkteki GTA Trilogy alırsam Rockstar Games kütüphaneme gelir mi veya Definitive midir tam anlamadım normalde oyun da satışta değil. Paket hakkında bilgisi olanlar yazsın.
Geri