Arama sonuçları: *

• Users: Emreee16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Avrupa maçları hangi kanalda olacak?

Avrupa maçlarını exxen aldı biliyorum ama Exxen in bir tv kanalı yok. Avrupa maçlarını tv de hangi kanal verecek?
  2. E

Dualshock 4 teki bu kablo ne işe yarıyor?

Dualshock 4 ü açarken aşağıya fotosunu attığım kabloları çıkarttım(yanlışıkla) ve takılmıyor. Bu kablolar ne işe yarıyor? Tahminimce titremesini sağlıyordu. Acaba çalışmasına engel olur mu?
  3. E

YouTube da video izlerken görüntü değişiyor

YouTube da video izlerken reklam bittikten sonra görüntü değişiyor ve telefonu kapatıp açana kadar düzelmiyor. Sebebini ve çözümünü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. E

Steam den aldığım oyun beklemede kaldı

Saat 1 gibi arkadaşıma the forest hediye ettim fakat hala beklemede. 4 saat oldu hala arkadaşıma ulaşmadı sebebi ne?
  5. E

Ps4 teki hesabı pc ye bağlamak

Gençler ps4 ile gta5 oynuyordum şimdi yeni pc aldım ve artık pc den oynamak istiyorum. Ps4 teki gta online hesabını pc ye nasıl bağlarım? Social Club a playstation dan girdim. Pc den girince öyle bir seçenek çıkmıyor. Email ve şifreyi yazınca yanlış diyor (doğru yazıyorum) bunun çözümü var mı?
  6. E

Corsair spec delta kasanın RGB efektlerini nasıl değiştireceğim?

Kasanın rgb sini nereden ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

DA SİSTEM 2 alınır mı

Kendime bir pc topladım şimdi arkadaşıma toplıcam kasa için 6k bütçe ayırdı bana Da sistem 2 güzel geldi. Seçilen ürünlerde herhangi bir sorun var mı? Fps ve ısı değerleri iyi mi? Ve 6 bine daha iyi bir sistem var mı?(Aslında konu açmadan direkt almayı planlıyorduk fakat açılan konular da...
  8. E

1650 super VS 5500xt

Arkadaşlar işlemci olarak 3100 veya 1600AF tercih edicem. Ekran kartında 5500xt ile 1650Super arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Tercihinizi sebebiyle yazarsanız sevinirim
  9. E

3100 vs 1600 af

Oyun odaklı bir pc topluyorum sizce 3100 mü 1600AF mı tercih etmeliyim? Sebebiyle yazarsanız sevinirim.
  10. E

5000 TL Bütçeye Laptop önerisi

4, 5 bine laptop arıyorum (oyun oynamak için değil amazon tarzı sitelerde ürün yüklemek için tabii arada bir oyun da oynarım ona göre önerirsiniz sevinirim
  11. E

Sapphire vs Msi

Sapphire in rx 570 8gb ını mı? Msi ın rx 570 4gb mı? Sizce hangisini almalıyım
  12. E

Ekran kartlarının vram i önemli mi

4 gb lık ekran kartı ile 8 GB lık ekran kartı arasındaki fark nedir, oyunlarda çok etki eder mi
  13. E

Sapphire kartlar

Sapphire ekran kartı iyi midir? Sıkıntı çıkarır mı
  14. E

Bulduğum sistem nasıl

https://www.evkur.com.tr/darkflash-phantom-RGB-r5-3500x-36g8gb512ssd8-gb-rx580fd-gaming-PC anakartı asus b450m dragon ile değiştircem sizce sistem nasıl ( elimde fazla para olmadığı için taksit ile alacağım başka yerden alınca kartta pc nin fiyatı olması lazım bu yüzden evkurdan alıyorum bu tarz...
  15. E

Almayı düşündüğüm pc nasıl

https://www.evkur.com.tr/darkflash-phantom-rgb-r5-3500x-36g8gb512ssd8-gb-rx580fd-gaming-pc sizce pc nasıl parça kaliteleri nasıl
  16. E

İtopya hakkında bilgi

Arkadaşlar itopya nın mağazasından pc aldığımız zaman elden taksit seçeneği var mı?
  17. E

Taksit ile pc almak

Gamegarajdan taksitle pc alıcam. Taksit ile alırken kartta aylık taksit fiyatı olsa yeterli mi yoksa toplam tutar ile alıp sonradan mı taksitlendirme oluyor?
  18. E

Rx 590 VS 1660Super

2 sininde + larını ve - silerini yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  19. E

5/5k ya hazır sistem önerisi

5 5.5 k ya hazır bir sistem önerirsi bekliyorum
  20. E

Aquarius 5an

https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ Sizce bu fiyata nasıl
Geri