Arama sonuçları: *

• Users: DrangeL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

A56'nın performansı normal mi?

Dün a56 aldım, biliyorum performans testinin pubg ile yapılması saçma ancak yinede çoğu testlerde bu telefonla hdr ve yüksek kalite ayarında 60 alınırken benim 40 hatta fps droplar ile oynamam normal mi? ona göre iade etmeyi düşünüyorumda
  2. D

Micro Stuttering sorunu neyden kaynaklanıyor?

Sistemimde oyun oynarken ve normal kullanım sırasında yükten bağımsız şekilde micro stuttering sorunu yaşıyorum. kullanım oranı fark etmeksizin kısa süreli drop ve frame pacing düzensizlikleri oluşuyor. FPS değerleri stabil, sıcaklıklar normal ve herhangi bir throttling gözükmüyor. Sistem...
  3. D

Hangi sistemi almalıyım?

Çoğu birbirine benziyor ve kararsızım ya da içinden hangi parçaları değiştirirsem tam olur? SSD 1TB almayı düşünüyorum. Kasa konusunda da hangileri daha iyidir bilmiyorum güç kaynağı ile birlikte oldukları için. Soğutma konusunda da aynı şekilde :D (bütçeyi 42.500'e kadar...
  4. D

Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum bütçemi belki biraz aşabilirim bir kaç sistem buldum ama ısınır mı ısınmaz mı çok anlayamıyorum, ya da 16gb ram yeterli gelir mi gibisinden ancak kendim baktıgımda 32gb ram bakmaya çalıştım, yani ekleme olarak. Sistemler şunlar...
  5. D

Overclock Nasıl yapabilirim

güç seçeneklerinden sinirlasamda olmuyor feci drop giriyor oysaki ısınmıyor bile, overclock yapsam düzelir mi? nasıl yapabilirim. Bilgisayar yeni sıfırlanmış halde win 11 bile değil win 10a geri döndüm aklıma gelen herşeyi denedim. Lütfen yardımcı olun (valorant gibi bir oyunda bile fenasal...
  6. D

Kaykay Önerisi Complete ya da 2. El

Kaykayım 1.5 senenin ardından kırıldı alt kısmı, 2. el almıştım roman bir marka neyse şu anda 0 veya 2. el kaykay arıyorum. Kaykayda yeni değilim 1-2 hareket yapabiliyorum ustunde donmek gibi, hala ollie yapamıyorum ancak denemedim fazla. Bulduğum kaykaylardan biri şu 0 olarak Horn 8.0 Classic...
Geri