Arama sonuçları: *

• Users: AezagmIn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AezagmIn

1200tl havya önerisi

Ufak tefek lehimleme işleri için havya arıyorum. Öneriniz var mı?
  2. AezagmIn

Fibabanka alışgidiş kredisi ile Vatan'dan taksitli cep telefonu alınır mı?

Herkese iyi Sosyaller, Vatan'dan telefon alacaktım ve bu ödeme yöntemi dikkatimi çekti. Daha önce hiç bunu kullanan oldu mu ve güvenilir mi, iade yapacak olursam bir sorun çıkar mı?
  3. AezagmIn

Cebe sığabilecek boyutlarda cüzdan önerisi

Pantolon ile eşofman cebine sığabilecek boyutlarda küçük bir cüzdana ihtiyacım var. 4-5 kart ile 2-3 tane kağıt para koysam yeterli.
  4. AezagmIn

Lenovo Legion R24e için VESA monitör ayağı önerisi

Herkese iyi sosyaller, aktif olarak Lenovo Legion24e monitörü kullanıyorum ama ayağı masamda çok yer kaplıyor ve %100 klavye bile koyacak yer bırakmıyor. Bundan dolayı yeni bir monitör ayağı almayı düşünüyorum fakat ınternet'e gördüğüm çoğu ayak benim masama olmuyor, ayağı sabitleyecek yerleri...
  5. AezagmIn

İş bankası ilk imza kart kullanılır mı?

Papara kapandığı için iş bankasının ilk imza kartını almayı düşünüyorum veli imzası ile sizce nasıldır herhangi bir kapanma durumu bunda da olur mu?
  6. AezagmIn

HP laser 107W ağa bağlanmıyor

Kurulum sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum ve ne yaptıysam hiçbir işe yaramadı. Sizce nasıl bu sorunu aşabilirim?
  7. AezagmIn

500TL'ye termos önerisi

Arada bir okula içecek götürmek için termos almak istiyorum. Genel olarak soğuk içecek götürdüğüm için sıcak tutma performansından ziyade soğut tutması benim için daha önemli. Bu bütçede iyi bir termos bulabileceğimi sanmıyorum fakat okula götüreceğim için yüksek fiyatlı bir şey almak...
  8. AezagmIn

Hangi Windows 11 sürümü kurulmalı?

Bilgisayarıma Windows 11 kuracağım fakat duyduğuma göre bazı sürümleri SSD bozuyormuş. Önerebileceğiniz bir sürüm var mı, yoksa direkt Microsoft’un sitesinden güncel ISO’yu mı yükleyeyim?
  9. AezagmIn

Hot Wheels araçları ne kadar eder?

3-4 sene önce meraktan kendi çapımda bir koleksiyon yapma girişimim olmuştu ve hevesim bitince ben de kutuya koyup kaldırmıştım. Şimdi bu araçlarımı satmak istiyorum sizce nasıl bir fiyat belirlemeliyim?
  10. AezagmIn

Türk Telekom apartmana fiber için kutu koyup bağlantısını yapmadı

Yaklaşık 1-2 ay önce TT apartmana fiber altyapı bağladı. Dairelere kadar kablo ile çektiler fakat koydukları kutuyu altyapıya bağlamadan bırakıp gittiler. Bunu bağlamaları ne kadar sürer ya da bu işlemi nasıl hızlandırabilirim?
  11. AezagmIn

Toyota Aurislerde kullanılan m/m şanzıman nasıldır?

Bu şanzıman sizce nasıldır bir sorunu ya da sıkıntısı var mıdır?
  12. AezagmIn

Megane 3'lerde kullanılan edc şanzıman nasıldır?

Herkese iyi akşamlar Megane 3'ler de kullanılan otomatik şanzıman nasıldır birde kullanılan edc Megane 4 ve Clio 4 işe aynı şanzıman mıdır?
Geri