Arama sonuçları: *

• Users: Rakya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rakya

4060Ti 8gb yerine konulabilecek aynı fiyatta ekran kartı

Hocalar selam, başlıkta da gördüğünüz gibi elimde 4060Ti 8gb var. Ancak Vram'in yetersizliğini bir çok konuda hissediyorum. Final Fantasy, Cyberpunk, Where Winds Meet, kimi zaman Tekken de bile High grafiklerde drop ve gecikme yiyor, oyunun çökmesiyle karşılaşıyorum. Şu an parasal durum olarak...
  2. Rakya

Arızalı PSP Slim 2000 arıyorum. (Siyah renk harici)

Arkadaşlar elimde PSP Slim Kasa 2004 var, kasasını değiştirmek için bayağı bir arayış gerçekleştirdim ancak kasa satan -daha doğrusu Türkiye'ye gönderimi olan- bir yer bulamadım. Eğer elinizde 1000TL altına fiyat biçebileceğiniz anakartı yanmış veya işlemcisi bozulmuş gibi geri döndürülemez...
  3. Rakya

4060 Ti'dan hangi ekran kartına geçebilirim?

Arkadaşlar selamlar, güncel sistemimde MSI Ventus 3x 4060 Ti 8GB OC var ancak Cyberpunk başta olmak üzere oynadığım oyunlarda Ray Tracing'i orta ayarda açsam bile FPS değerlerim 30'u görüyor, drop yiyorum. Elimdeki 4060 Ti ekran kartını satıp üstüne ekleyip 4070 Super almayı düşünüyorum. Sizce...
  4. Rakya

Çözüldü✓ Sistemimi, işlemcim ile uygun olmayan bir BIOS sürümüne downgrade ettim

BIOS güncelledikten sonra bilgisayarım eskisi gibi düzgün çalışmıyordu ben de eski tarihli bir BIOS indirdim ve kurdum ancak kurulum sonrasında ekran tümden gitti ve anakartta işlemci ledi yanmaya başladı. Daha kurulum bitmemiştir diye ellememiştim ama aradan 10 dakika geçince sistemi kapattım...
  5. Rakya

GPU yük altında PC restart atıyor.

İyi forumlar arkadaşlar, konu konu gezdim ancak bir çözümünü hatta kendi yaşadığım soruna yakın bir sorun bulamadım. Ve sabaha kadar en azından teşhis bile olsa bir şeyler öğrenmem lazım, aciliyetim var. Furmark testine girer girmez, yani 4060Ti'a yük verir vermez sistemim kendisini yeniden...
  6. Rakya

Sadece üst panel soğutma ile bilgisayar idare edilir mi?

Merhabalar, iyi forumlar. PSU'm yarı modüler, sadece SATA kablosu takılıyor dahili olarak ve elimde PSU'ya uygun SATA kablosu yok. Normalden farklı olarak 5 düz pinli SATA girişi var. Bulmakta da haliyle zorluk çekiyorum. Velhasıl kelam, kasanın içindeki arka ve ön panel fanları SATA kablosu...
  7. Rakya

Çözüldü✓ 3500 TL 550-650w psu önerisi

Hocalar, öncelikle selamlar. Bir sistem topladım ve içerisinde de daha bugün (12 Şubat) tarihinde satın aldığım Rampage RGB-550 Modüler model PSU bulunuyor. Sistemi toplayıp gücü vereli 2-3 saati geçmemişken yük altındayken çamaşır makinesi gibi ses çıkarmaya başladı. Biraz araştırdığımda ise...
Geri