Arama sonuçları: *

• Users: phacezelos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ Anakart CPU Uyarı Ledleri

Arkadaşlar selam. Rica ediyorum anlayan birisi yardımcı olabilir mi? Anakart; ASRock x870 Steel Legend Wifi İşlemci; Ryzen 7 9700x RAM; CORSAİR Dominator 16GBx2 PSU; ASUS ROG Strix 850W Platinum SSD; MSI Spatium 2TB GPU; RTX2060 Hata; Anakart işlemciyi boot edemiyor, işlemci uyarı ledleri...
  2. P

Yardım ASRock x870 Steel Legend Wifi - Anakartin CPU ve DRAM isiklari yaniyo.

Bu sorunu yaklasik 1 ay once belki olmadi bile yasadim. ASRock’un bios uyumsuzlugundan yasiyor musum. BIOS Flashback ile guncel bios yukledim. Dun yine ekranim dondu, restart attim, yine o malum isiklar CPU ve DRAM isiklari yaniyo ekran gelmiyo. ASRock BIOS tarafina baktigimda yeni BIOS surumu...
  3. P

Yardım Anakart CPU Ledi Kirmizi Yaniyo

Anakartim Asrock X870 Steel Legend Wifi islemci Ryzen 7 9700x Youtubede video izlerken ekran dondu kapattim, tekrar acmayi denedim acilmadi ve uyari CPU isiginin kirmizi yandigini gordum, bios sifirlamak icin bios pilini cikarttim taktim, ramlari soktum taktim hata duzelmedi, neden olabilir?
  4. P

Yardım RTX 3050 HDMI NO SİGNAL

Arkadaşlar RTX 3050 aldım, kartın fanları çalışıyo ama sinyal yok, monitöre sinyal vermiyo. Neden olabilir bu? B450MK-2 anakart Ryzen 5 3500x Parçalar bunlar neden olabilir?
  5. P

Öneri 5000 serisi ekran kartı öneri

5000 Serisi ekran kartlarının çıkması ile beraber, 5060ti 5060 piyasaya yakın zamanda sürüldü, 50.000 bütçem var ekran kartı için 5000 Serisinden hangi ekran kartını önerirsiniz?
  6. P

Son düzlük, sistem topluyorum

Arkadaşlar selam, hayırlı geceler. Bayağı bir araştırma sonucu şöyle bir sistem topladım, önerilerinizi beklerim. GameBooster GB-G2851BW ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Asrock X870 Steel Legend WiFi AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz...
  7. P

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞU AN

Merhaba. Şu an bende RTX 2060 6GB EVO (OC) Ekran kartı var. Yeni bir sistem toplayacağım, fakat ekran kartı benim için biraz tuzlu. ( 4070ti ) Bundan dolayı, ASRock X870 Legend Steel Wifi ana kart modeline buna ek olarak, RYZEN 7 9700x İşlemciye geçiyorum, fakat ekran kartını şu an...
  8. P

Öneri ve yardım lütfen bütçemi sınırlandırmadım

Merhaba, kullanmak istediğim işlemci, ekran kartı, anakart alta bırakıyorum, sisteme uyacak parçaları yazar mısınız rica etsem? kasa kısmında beyaz bir kasa istiyorum. Onuda yine aşağıya bırakıcam. fiyat konusunda kendimi sınırlandırmadım, fakat öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum, teknoloji...
  9. P

Çözüldü✓ YENİ SİSTEM TOPLAYACAĞIM ALTA BIRAKIYORUM ÖNERİSİ OLAN

Öncelikle belirtmek istiyorum, daha önce kendim toplayıp, montaj falan yapmadım. Fakat montaj konusunda güveniyorum. Yapamacağım bir şey değil. Fakat donanım kısmında da, anladığım kadarı ile birbirine uyumlu ve besleyeceğini düşündüğüm parçalar ekledim. Ayrıca PSU ve SIVI SOĞUTMA kısmında bu...
Geri