Arama sonuçları: *

• Users: katipke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

KZ Carol Pro vs Moondrop Space Travel 2 Ultra

Yakında kablosuz kulak içi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Normalde kulak üstü sevsem de taşıma kolaylığı ve küçük olmasından dolayı kulak içi de almak istiyorum. Aklıma başlıkta da belirttiğim KZ carol Pro ve Moondrop space travel 2 Ultra modelleri takıldı. Çok iyi duruyorlar ve linsoul...
  2. K

Amazondan gelen ürüne ek vergi çıkıyor mu?

https://amzn.eu/d/4wEo02o Amazon üzerinden böyle bir ürün buldum. Ürünün ek vergisi satın alım sayfasında gözükmüyor. Ek vergi çıkar mı aldıktan sonra yoksa tüm ücret bu mu?
  3. K

29.04 Euro gümrükten geçer mi?

Gamesir sitesinden bir alışveriş yaptım ve faturada 29.04 euro olarak gözüküyor. Gümrükten geçer mi?
  4. K

Classone laptop soğutucu alınır mı

https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-classone-gt100-rgb-fanli-17-3-fiyati,793101431.html Bütçem yaklaşık 1000 TL civarında. Çok üstüne çıkamam. Sizce alınır mı?
  5. K

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

https://gamesir.com/products/gamesir-nova-lite?variant=44392647590122 Sitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm...
  6. K

Half life 2 için mod önerisi

Half life 2'yi ve episodeları 60 saat boyunca oynadıktan sonra benzer hikaye anlatımına sahip oyunlar bulmak ietedim ama beni tatmin eden bir seri bulamadım. Steam üzerinden veya moddb gibi sitelerden mod önerebilir misiniz? Hikaye anlatımı ve gameplay'i benzer olması güzel olur.
  7. K

GameSir'den yeni hall effectli f310 alternatifi:Tagenaria Lite

İnstagramda gezinirken postlarına rastladım, zaten redditte haberlerini görmüştüm ama şu anda globale de satışı çıkmış ve kendi sitelerinde 20 dolar. Yeni kayıttan gelen indirim kodu veya internetteki indirim kodları ile beraber Türkiye'ye ücretsiz kargoyla çok ucuza gelebiliyor. Geçenlerde T7...
  8. K

Yakın zamanda whatgeek alışverişi yapan var mı

Yakın zamanda whatgeek'ten alışveriş yapan oldu mu? Nasıl geldi ve neler yaptınız alırken ve vergi nasıl oluyor
  9. K

4500 tl'ye kadar gamepad önerisi

Yakın zamanda bir machekine G5 Pro Max SE aldım lakin sol tetik tuşunda tıkırdama sesinden dolayı iade etmek zorunda kaldım. Baktım ben de aklıma adamakıllı bir şey yatmıyor bütçeyi iyice artırayım dedim. Türkiye'de marka ve ürün çeşidi az olduğundan adamakıllı bir şey de bulamıyorum. Xbox...
  10. K

Wrc generations xboxtan alınırsa pcde oynanır mı

Yakın zamanda bi ralli oyunu almak istiyorum ve gözüme wrc generations takıldı. Oyunu xbox üzerinden almayı planlıyorum ama telefonumdan uygulamasına girip baktığımda sadece xbox gözüküyor. Assetto corsaya da baktım onda da aynı şekilde komsolda oynanır diyor. Bunu bilgisayarda oynamamın yolu...
  11. K

Çözüldü✓ Easysmx x10 vs machenike g5 pro max

G5 pro max play edition n11 üzerinden 2500 liraya geliyor, x10 ise sahibindenden 2130a geliyor. F1 oynamak için alıyorum hangisi daha iyi olur
  12. K

Bigbig won gale hall alınır mı

Kolun şarj istasyonu olması hall effect trigger ve sticklerinin olması çok hoşuma gitti ve açıkcası olumsuz yorum da göremedim, çoğunlukla f1 oynuyorum kolla arada fifa, assetto corsa, dead cells gibi oyunlar da oynuyorum. Önerir misiniz şu anda 1600 lira wraith'de. Veya yerine ne almam mantıklı...
  13. K

Çözüldü✓ Asus Tuf laptop için ram yükseltme önerisi

Asus Tuf F15 FX506HF-HN031 model laptopum için ram yükseltmeyi düşünüyorum, pek bilgi sahibi olmadığım için ne almam lazım tam bilmiyorum tek bildiğim 3200 mhz almam gerektiği yardımcı olur musunuz. Bir de farklı frekansta yani örnek olarak içindeki 3200ü de çıkarıp 2 tane 4800 alsam ne olur?
  14. K

Çözüldü✓ Sandisk extreme 1tb nvme ssd alınır mı

Laptop için mantıklı bir tercih olur mu? Sistem bilgisayarın kendi SSD'sinde kurulu zaten bunu oyun oynamak ve depolama amaçlı kullanacağım, ısınma veya yavaşlık gibi sorunları olur mu
  15. K

Çözüldü✓ Laptopa ısınma sorunu olmayan 500gb m2 ssd

Geçenlerde kioxia exceria g2 ssd almıştım ve laptopuma taktığımda 85-90 derecelere çıkıp bilgisayarımı doldurduğunu fark ettim. Bunun üzerine iade ettim ve onun yerine yeni bir ssd alma ihtiyacım oluştu. Biraz araştırdım ve WD Blue SN580 modeli aklıma yattı. Sizce mantıklı mıdır veya ne almam...
  16. K

Çözüldü✓ Amazondan aldığım ssd için iade

Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor
Geri