Arama sonuçları: *

• Users: osman6363
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. osman6363

Ark Survival evolved arkadaşımla birlikte oynayamıyorum

Ark Survival evolved oyununu ben steam'den arkadaşım epic games'ten aldı yerel sunucu kuruyorum arkadaşımın yerel sunucular kısmında sunucum gözükmüyor hamchi programı ile denedim yine de olmuyor arkadaşım oyuna katılamıyor hata veriyor sürekli bunun çözümü var mı veya alternatif yolu şimdiden...
  2. osman6363

Vatan servise giden monitör

Monitörün mü vatan servise garantiye gönderdim 15 gündür daha gelmedi ilk başta servis yolunda yazıyordu sonra merkez/şube İçin yolda yazıyordu sonra merkezde yada şubede yazıyordu şu anda servise gitmeli yazıyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
  3. osman6363

Vatan servis MERKEZ / ŞUBE için Yolda

Vatan Bilgisayar a garantiye gönderdiğim Monitör 1 haftadır servis yolunda yazısı gözüküyordu bugün servis takip e girdiğimde MERKEZ / ŞUBE için Yolda yazısını gördüm yani brnim monitörü götürdüğüm şubeye geri mi geliyor yoksa başka bir şubeye mi gidiyor şimdiden teşekkür ederim🙂
  4. osman6363

Monitörüm garanti dışı mı?

Monitörümü normal kullanırken tak diye bir ses geldi monitör kapandı ve sonra odamın şarteli attı garantiye götürdüm dedilerki kullanıcı hatasıysa sizden ücret alıcaz değilse yenisiyle değişicez yada ücret iadesi yapıcaz sizce kullanıcı hatasımı
  5. osman6363

Çözüldü✓ Samsung Odssey G6 arkasındaki plastiği nasıl sökerim

Samsung lise G6 monitörümü garanti'ye göndermek için söküp kutlayacaktım ama arkasındaki plastik parçayı çıkaramadım onu nasıl çıkaracağımı bilen var mı
  6. osman6363

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B elektrik gelmedi

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz monitörüm normal çalışıyordu hiçbir sorun yoktu o sırada şarteller attı 5 dakika sonra şalterleri tekrar açtım monitör dışında her şey çalışıyordu ama monitör elektrik gelmiyordu yardımcı olabilecek var mı
Geri