Arama sonuçları: *

1. S

ASUS TUF Gaming A15 düşük FPS veriyor

Merhaba, ben ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR yi kullanıyorum. RTX 4060 8 GB Ryzen 7 7435HS işlemcili 16 GB RAM var. Valorant da oyun içinde 150 ile 200 FPS arasında değişiyor diğer arkadaşlarım daha kötü özelliklere sahip laptopları ile benden daha yüksek FPS alıyorlar bunun sebebi nedir? Armoury...
  2. S

Sizce Hangi Operatöre Geçmeliyim?

Merhaba benim Vodafone de tahaütüm bitmek üzere ve kendime geçmek için uygun fiyatlı yüksek GBli yani F/P bir paket önerir misiniz Benim çevremdekiler bana Türk Telekom'u kesinlikle önermiyor ve bende net bir şekilde Türk Telekom kullanmak istemiyorum. Ya tekrardan Vodafone ya da Turkcell...
  3. S

İnternet Çekmiyor Sebebi Ne

Merhaba benim ev internetim de özellikle PC'mde oyun oynarken bazen direk internetten çıkıyor bazen ise hiç internet cekmiyor. Oyun indirirken inmiyor Google'dan bir şey aratayım diyorum sıfır internet ya sebebini bilen var mı aynı sıkıntıyı telefonlarda da yasıyorum.
  4. S

CNC Mİ KALIP MI SEÇMELİYİM

Merhaba ben 9.sınıf öğrencisiyim 10 . Sınıf için kalıp ve CNC arasında seçim yapmam gerekiyor çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim iş imkanları, maaş olarak hangisi daha tercih edilebilir? Ben sırf makina bölümünde çizim öğrenmek için bilgisayar aldım ve CNC bölümünde çizim...
  5. S

ACE 60 PRO MU? FUN 60 PRO MU?

https://www.gaming.gen.tr/urun/602656/akko-monsgeek-fun60-pro-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/...
  6. S

VALORANT TA LAPTOP İÇİN EN İYİ ÇÖZÜNÜRLÜK

Valorantta adamları büyük gösterecek çözünürlük nedir?LAPTOP İÇİN
  7. S

LAPTOPUM VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYOR

ASUS TUF A15 laptopum 150 200 FPS arasında alıyor işlemcinin gücü mü bu kadar yoksa yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Laptopun özellikleri: RTX 4060 140watt Ryzen 7 7435HS.
  8. S

ASUS TUF A15 VALORANT DONMA SORUNU

Merhaba benim ASUS TUF Gaming A15 laptopum Valorant oynarken birden donuyor. Hiçbir tuşa basılmıyor. Tek çare olarak güç tuşundan bilgisayarı kapatıyorum. Bunun sebebi ne? Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bir sorum daha olacaktı laptop ta bile 150 200 FPS'e kadar düşüyor işlemcinin gücü mü bu...
  9. S

1K CİVARI KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var. Bütçem 1,300. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavye bu www.akakce.com Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch...
  10. S

1k Civarı Klavye Önerisi

Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var. Bütçem 1,300. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavye bu...
  11. S

1800 TL Bütçe ile Siyah Klavye Önerileri

Merhaba benim 1800 tl bütçem var bna siyah öncelıklı %60-%65-%70-%75 klavye önerir misiniz?
  12. S

PAROLAPARA ya 18 yaş altı kayıt olunur mu?

Merhaba ben PAROLAPARA ya 18 yaş altı kayıt olunur mu
  13. S

1300 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var. Bütçem 1,300. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavyeler şunlar...
  14. S

AİGO A68 VS DİERYA DK61SE

Ben genelde FPS oyunları oynuyorum ve RGB'ye az da olsa önem veriyorum. Bütçemi de fazla zorlamak istemediğim için Dierya'yı düşünüyorum fakat sizce hangisini almalıyım araların da hangisi daha iyi? Benim aigo yu diğer klavyelere tercih etmemin sebebi ise rengi. Aigodan başka kaliteli bu bütçede...
  15. S

AIGO A68 YELLOW SWİTCH Alınır mı????

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aigo-a68-tkl-siyah-yellow-switch-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743044205.html?_gl=1*c4pf2c*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw47i_BhBTEiwAaJfPpqRpLMi4txR6sLAwJZeTWYzszWUOa61UXlfFKSzm839hApniJyXWtBoCMHkQAvD_BwE alınır mı? veya aynı fiyata daha iyi bir seçenek varmı?
  16. S

1300 tl ye Klavye Önerisi

Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var.Bütçem 1k ama max 1,300 çıkartabilirim. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavyeler şunlar...
  17. S

Havit Fuxi H3 mü? Havit gamenote H2002P mi? almalıyım

Ben hem FPS oyunları oynayacağım hemde ara sıra girip kafa dağıtmalık hikayeli oyunlar oynayacağım. Bütçemde fazla olmadığı için bu iki model arasında kaldım. Benim sorun yaşamayacğım ve memnun kalacağım model sizce hangisi? veya bana önerebileceğiniz bu fiyata başka marka-model varmı?
  18. S

Havit Fuxi H3 mü? Yoksa Havit Gamenote H2002P mi?

Ben hem FPS oyunları oynayacağım hemde ara sıra girip kafa dağıtmalık hikayeli oyunlar oynayacağım. Bütçemde fazla olmadığı için bu iki model arasında kaldım. Benim sorun yaşamayacğım ve memnun kalacağım model sizce hangisi? veya bana önerebileceğiniz bu fiyata başka marka-model varmı?
  19. S

Hem Oyun hem Günlük Kulakık Önerisi

Merhaba benim oyunlar için 1K civarına kulaklığa ihtiyacım var aklımda https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h3-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,273442784.html Bu var. Ama daha ucuza bunu da beğendim...
  20. S

Havit kulaklık ve Attack Mouse

Merhaba benim düşük bütçeli kulaklığa ve mouse a ihtiyacım var genelde fps oyunlari oynuyorum. 1k ya civarına Attack shark r1 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım yoksa daha iyi bir seçenek varmı ? 1k ya havit in fuxi h3 ve h2002d modelinin arasinda kaldım sizce hangisini almalıyım?
Geri