Arama sonuçları: *

• Users: Takkkql
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

MSI Pro MP271A 27'' 100Hz 1MS alınır mı?

MSI Pro MP271A 27'' 100Hz 1MS(MPRT) A-Sync Full Hd Monitör Bu fiyata bu alınır mı? daha iyi bir seçenek varmı https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-mp271a-27-100hz-1ms-mprt-a-sync-full-hd-monitor.html
  2. T

Bütce dostu monitör önerisi

sistemim rx 570 8gb ryzen 5 2600 fakat geforce now ilede oyun oynuyorum ekran kalitesi iyi olan, hz 100ün altında olmayan (film ve hikayeli oyun için kullanacağımdan sıkıntı olmayacağını düşünüyorum) 3.500 civarlarında monitör arıyorum. (IPS yada oled olması iyi olur, oled bu civarında yok büyük...
  3. T

Edit

edit.
  4. T

Çözüldü✓ Bilgisayar masası önerisi

En fazla 1.5k olucak şekilde genişliği 90cm veya daha fazla, tercihen siyah renkte bir bilgisayar masası arıyorum bu ürünü düşünüyorum fakat yorumları pek iç açıcı değil önerisi olan varsa memnun olurum...
  5. T

PlanetVPN virüsmü yüksek CPU kullanım uyarısını tetikledi

PlanetVPN indirmiştim ve bi kaç dakka sonra Norton antivirüs dikkatiniz gerekli “planetvpn.exe yüksek CPU kullanım uyarısını tetikledi” diye bildirim geldi. Türkiyede planetvpn hakkında pek bir şey bulamadım ama yabancı forumlarda mining yapıldığı, yüksedikten sonra kartlarında yüklü miktarda...
  6. T

Temu alınacak ürün önerileri

Temuda alınacak uygun fiyatlı ürünleri yazın değerlendirelim
  7. T

G300s tarzında mouse önerisi

Sağ ve sol tık kısımlarında atayabileceğim makro tuşları olan bir mouse arıyorum g300s güzel bir seçenek ama malesef sıfırı hiçbir yerde yok Rampage Smx-g39 modeli gözüme çarptı sizce bu model nasıl yada önerebileceğiniz 600-800TL bandında makrosu olan bir mouse önerir misiniz?
  8. T

Çözüldü✓ Rx 570 8gb amd ryzen 5 2600 power supply önerisi

Özet Bütcem kısıtlı Power supply almak istiyorum ama ikinci el supplyda sıkıntı olurmu diye çekiniyorum ve sıfır ile aralarında pekde fark yok gibi, bu yüzden sıfır, yazdığım sisteme yeticek power supply önerir misiniz? Uzun Sıfırdan sistem diziyorum bazı parçaları ikinci el aldım mesela ekran...
Geri