Arama sonuçları: *

1. Heisenberg17

Işıklar yanıyor görüntü gelmiyor

Ddr5 sistem topladım bilgisayar açılıyor monitöre görüntü gelmiyor
  2. Heisenberg17

Macun cokmu olmuş ?

Biraz daha sıkayım mı
  3. Heisenberg17

Cloud 3 kablolu nova 5

Evvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer Kablolu Cloud 3 den iyi midir nova 5
  4. Heisenberg17

FPS mi Hikaye Oyunları mı: Hangisini Harddisk'e Kurmalı?

1 TB M2 SSd 1 TB harddisk var FPS ve hikâyeli oyun karışık oynuyorum, 2. SSDyi alana kadar bir oyun türünu hardiske kurmayı düşünüyorum hangisini kurayım FPS mi hikaye mi mantıklı
  5. Heisenberg17

AM5 ANAKART ONERİSİ?

İşlemci 7600 Ekran kartı 3090 veya 5070 olacak Ram Min 64 Olmalı SSD 3 slot lazım soğutmalı olursa iyi olur Render için kullanılacak Max butce 6.7 K
  6. Heisenberg17

Yardım Oda için ambiyans önerileri

Odaya ambiyans katmak için şerit LED neon LED ampul felan arıyorum toplam bütçe 5 6 k
  7. Heisenberg17

Magic satıcısı güvenilir mi

İşlemci alıcam n11 üzerindeki magic satıcısı satıyor güvenilir mi
  8. Heisenberg17

IOS Xs Max mı 11 mi alınır

Xs Max mı ip 11 mi alınır zamanla yükseltmeyi düşünüyorum
  9. Heisenberg17

Yardım Amazon depo 2. Elden arkadaş 30 kya bu laptopu aldı h.o g.o?

https://amzn.eu/d/9pkS2gh
  10. Heisenberg17

Cloud3 mu arctis nova 1 mi

https://amzn.eu/d/cwSzJAF https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7X7PK9S Hangisi alınır
  11. Heisenberg17

Bunlar alınır mı ?

Link1 Link2 Uzun süre bilgisayar başında oturunca arada kullanmak için alınır mı ikisi için Max bütçe 2500
  12. Heisenberg17

Yardım Bu laptop alınır mı?

İtopyada indirimde alınır mı
  13. Heisenberg17

Dizi film önerileriniz

Netflixte olsa iyi olur
  14. Heisenberg17

10 ve 11. Sınıf test kitabı onerisi

Hangi kitaplar alınır orta seviyeyim ayt ve tyt sayısal set almak mı mantıklı her dersi ayrı markalardan almak mı
  15. Heisenberg17

Hangi kablo alınır ?

2 metre lazım daha fazla olması problem degil Hangisi alınır ugreende 2 kişide internetde kopma olmuş (yorumda gördüm)
  16. Heisenberg17

Göz derece düşme durumu

6 ay önce doktora gittiğimde 1 gözüm 5.25 diğeri 4.25 di hangi taraf hatırlamıyorum Yaşıma göre fazla olduğu için ve bir defadan artığı için sürekli gözlük takmama bağladı,6 ay sadece lazım olan yerde takmamı söyledi ve öyle yaptım bugün gittiğimde iki gözümde 3.25 e düşmüş gözlük takmadığım...
  17. Heisenberg17

Youtube music mi Spotify mı kullanıyorsunuz

Hangisini kullanıyorsunuz Spotify premium üyeliğim var ama YouTube musice geçesim var YouTube ve YouTube music tek üyelikte mantıklı geliyor geçilir mi
  18. Heisenberg17

Monitör üstü ışık önerisi

Piyasayı bilmiyorum ne kadar ucuz olursa o kadar iyi 2 3 renkli olanlar var beyaz-sarı felan onlardan olursa iyi olur Uzun vadede monitöre zarar veriyor mu bildigim kadarıyla sıkıştırılarak takılıyor
  19. Heisenberg17

FPS oyunları icin Kulaklık önerisi

corsair hs65mi cloud 3 mu nerdeyse 1 aydır C3 İNDİRİM bekliyorum gelmedi kulaklıgı kablolu tercih ediyorum hikâyeli oyunlar için iem kulaklıgım var sadece FPS oyunları için almayı düşünüyorum Hangisi alınır Bütçe 2500 3200 e zorlarım
  20. Heisenberg17

İnternet sorunu çözüm önerisi

İnternet için 4.konum ama son modem alt katta alt kattayken 43.83 Mbps veriyor üst kata çıkınca 3 çizgi çekiyor ama 12.5 veriyor Çözüm için Router mi sinyal güçlendirici mi alınmalı Bilgisayara kabloyla bağlanacak router alırsam routerden çekerim kabloyu sinyal güçlendirici alırsam sinyal...
Geri