Arama sonuçları: *

• Users: hamsi31
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

1000-1750tl aralığı mouse önerisi

Mouse um kablolu olduğu için monitör ayağına takılıyor. Kablosuz mouse a geçmek istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorum. Herkes ajazz aj159 pro satın almış ama şu an stok yok sanırım olanda da 8k dongle veya şarj istasyonu olmadan satılıyor galiba. CS2 oynuyorum kaliteli bir mouse ihtiyacım var...
  2. H

Razer blackshark v2 hyperspeed alınır mı ?

5300tlye blackshark v2 hyperspeed alınır mı ? ramazanda indirim denk gelir mi veya yakın bir fiyata prosunu bulabilir miyim ? kırılma problemi varmış kırılmasından korkuyorum ama onun dışında özellikleri tam aradığım kulaklıkmış gibi geliyor.
  3. H

Hyperx cloud 2 core wireless alınır mı ?

Cloud 3 wireless kulaklığımı ses kasmasını beğenmediğim ve problemli geldiği için iade ettim. Cloud 2 wireless almak istiyorum ama piyasada sıfırını bulamadım. Her yerde cloud 2 core wireless satılıyor. Normali ile core arasında ses kasma olarak fark var mı?
  4. H

6000tl wireless kulaklık önerisi

Hyperx cloud 3 wireless alıp denedim ve ses kasma performansını beğenmedim. Gelen ses önden mi arkadanmı geldiği anlaşılmıyordu ve sesin ne kadar mesafeden geldiğini anlamak zor oluyordu 20 metre uzaktaki adamın sesini 3 metre yanımda gibi alıyordum. Bu sebepten kulaklığı iade ettim. Yeni...
  5. H

Kulaklığımı iade alırlar mı

hepsiburadadan 4000tlye cloud3 wireless kulaklık satın aldım. Satıcı orjinal hepsiburada satıcısı. Kulaklığın ses kasma kalitesinden hiç memnun olmadım arkamdaki adamların sesi önümden geliyor ve kulaklığın sesinde kesinti olur gibi pıtpıt ediyor. Taktığım usb portunuda değiştirdim fakat...
  6. H

1000TL kule tipi soğutucu lazım

İşlemcim : 12400F Bütçem tam 1000tl en fazla 200 300tl daha çıkabilirim Bilgisayar palworldde max grafikte 90-99 arası cpu sıcaklığı alıyor. Yaz gelmeden değiştirmek istiyorum.
  7. H

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

Bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ? https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7x-plus-wireless-kablosuz-xbox-ve-pc-oyuncu-kulakligi-p-654447811?boutiqueId=678229&merchantId=968...
Geri