Arama sonuçları: *

1. Y

Googleden gorulen ıp adresı sıkıntı cıkarırmı

merhaba arkadaslar googlede robot testınde ıp adresım goruktu orda yazıyordu bı sıkıntı cıkarmı veya ne yapmam gerekıyor
  2. Y

5070 ti 9800x3d için custom sıvı soğutma

ıyı gunler arkadaslar ekran kartım ve işlemcin için custom sıvı soputma parçası alacağım mağazalar varmıdır
  3. Y

Wainer saat 35 k alınır mı?

Konyalı saatten bunu aldımda arkadaşlar eder mi? isveç yapımı https://www.konyalisaat.com.tr/wainer-wa25150-g-kol-saati
  4. Y

İphone 17 pro max toplamamı

Arkadaşlar iphone 17 pro max aldım ilk defa alıyorum yd cihaz toplama olup olmadığını nasıl anlarım
  5. Y

Custom sıvı soğutma toplama

hepınıze ııy aksamlar custom sıvı soğutma yapmayı dusunuyorum nerden malzeme alabilirim bilgili arkadaslar söyleyebilirmi bide ufak tüyolar verebilirmi
  6. Y

Format atarken biosa giriyor

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar format atıcam pcye rufustan win 11 iso yükledim flash belleğe boot menuden flashı seçiom ama biosa atıyor biosta 1. Ye alıom flashı cıkınca pc tekrar açılıyor
  7. Y

1000 mb fiber steam sorunu

herkese ıyı aksamlar arkadaslar dun evıme 1000mb fıber baglnadı bugun steamde ındırme yapıcam bolgelerı degıstırdım su an fazla 600 mb hız alıom normalmı sızce
  8. Y

Speed test steam sorunu

Herkese iyi günelr arkadaşlar speed testim 850 950 arası ama steamden bişey indirince 200 300 400 aradı hız alıyorum sadece 1 cihaza bağlı router
  9. Y

1000 mb fiber router ekleme

Hepinizi iyi günler arkadaşlar üdn evime 1000 mb fiber bağlandı tt verdiği modeme ek router modem bağlamak istiyorum ethernet kablosuyla hızım düşermi veya ne önerirsiniz
  10. Y

Fiber internet cekme sorunu

herkese iyi akşamlar arkadaslar bugun fiber baglandı evıme routerın yerini değiştirince telefondakı wifi bağlantası durmadan kesiliyor yenıden baglanıyor ne yapmam lazım
  11. Y

50 mbps paketim var ama kabloyla 15 mpbs alıyorum

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar türk telekom 50 mbps paketim var evin adresi 80 mbps destekliyor ama modemden pc ye kabloyla bağlanınca maksimum 15 mbps alıyorum sebebi nedir sizce müsteri hizmetlerini arıyorum binaya yeni kablo çektiriceksin diyorlar
  12. Y

Konu görgüsüz youtube

Beyler premium üyelik aldım youtubeden reklamlardan gına geldiği için telefonda reklam çıkmıyoru pc de reklam çıkıyor premium olmasına rağmen
  13. Y

Bilgisayarım darboğazmı yapıyor

Herkese merhaba arkadaşlar Colorful 5070 ti 16 gb ekran kartı Ryzen 5 7600 işlemci Asus rog strix b850 a gaming wifi anakart Msı mag 850 w 80 plus gold psu Ram gskill trident z5 32 gb 6000 hz Ssd ve soğutucular oldukca iyi sistem oyun oynarken 55 derece üstüne cıkmıyor bu yaz sıcağında ama...
  14. Y

Kişisel bilgisayarınız düzgün başlamadı

Arkadaşlar böy bir hata alıyorum yardım edermisiniz
  15. Y

2k - 4k monitor önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687 Arkadaşlar bu monitor alınır mı? sizce 1080p den 2k veya 4k feçmeyi düşünüyordum
  16. Y

Lianli 8x2 wierles kablo sorunu

İyi günler arkadaşlar lianli wierless 8x2 gpu kablo aldım ama anakarta girmiyor 8x2 uymuyor 6x2 uyuyor 6x2 kullansam sorun olurmu
  17. Y

Gigabyte monitor alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-27-gs27qxa-1ms-240hz-hdmidisplayport-ips-2k-gaming-monitor-p-55367?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gad_campaignid=16455306692&gbraid=0AAAAADMHoM_1NqaI7l0gMDKBkUca7vHpN&gclid=CjwKCAjwyb3DBhBlEiwAqZLe5NrnG4OHhRDlcWwjnnPz-cnooDSz6r7r_yMXJMbYu_QT4SgvmCG_lhoC8...
  18. Y

32 inç monitor önerisi

İyi günler arkadaşlar 32 inç 2k 280 hz minimum özellikleri olan monitor arıyorum öneriniz varmıdır
  19. Y

Win 11 kurulum hatası

İyi günler arkadaşlar pc upgrade yaptım ve sıfırladım pc yi bu ekran geldi karsıma
  20. Y

Termalright sıvı soğutma alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/712695/thermalright-frozen-vision-360-argb-white-v2-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ İyi günler arkadaşlar bu sıvı soğutma alınır mı? 7800x3d için
Geri