Arama sonuçları: *

• Users: furkankong
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Gamepower force geldi ayarlama

elime gamepower force gamepad ulaştı bugün şimdi bağlantıyı yaptıktan sonra ne testi yapabilirim ve oyunlarda direkt algılar mı yoksa uygulama gerekir mi algılaması için.
  2. F

Gamepower force kılıf önerisi

dün konusu açılan şu gamepower force gamepaden bende aldım ve dış tasarımı çok hosuma gitmiyor uygun kılıf bilen var mı baktım da bulamadım sadece xbox ve ps düzeni kılıflar vardı.
  3. F

Akıllı süpürge almayı düşünüyoruz bütçe 30 bin

https://ty.gl/2aq0cmad0wggc bu modeli almayı düşünüyoruz daha iyisi varmıdır bu bütçede merak ediyoruz almak için yorumlarınızı bekliyorum.
  4. F

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

manuel ehliyet için kursa başvurucam bu ay kurs seçerken dikkat etmem gereken şeyler var mı ve direksiyon ve yazılı sınav için dikkat etmem gereken şeyler var mı.
  5. F

Bilmediğim bişey virüs müdür

tamam bi sorun yokmuş.
  6. F

Next star 4k pro aldım iyi midir

evdeki akıllı olmayan televizyon için aldık 1080 p televizyon için aldık tarayıcı öneren var mı ve maçları nasıl izleyebiliriz.
  7. F

Çözüldü✓ Servisten gelen değişim teklifi

xpg summoner cherry mx speed silver switch klavyem garantiden değişim teklifi geldi sizce kabul etmeliyim yoksa başka bi teklif mi vermeliyim şu yazacağım akko modeli nasıldı aulaf75 veya mchose 75 ten iyi midir? aklımdaki modeller onlardı biraz ısrar etmeli miyim sizce daha yüksek model...
  8. F

Çözüldü✓ Klavyem garantiden iade veya değişim kararı aldı

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver klavyemi 1.800 TL'ye almıştım. Klavye bozulduğu için garantiye gönderdim. Garanti değişim veya iade kararı vermiş sanırım, ancak param o günkü kur üzerinden hesaplanacağı için bugünkü kurla kıyaslandığında çok düşük kalıyor. Ürünümü satıcı firmaya...
  9. F

Klavyemi garantiye gönderdim sonuç ne olur sizce

klavyemi bugün garantiye gönderdim ama Türkiyede satıştan kalkmış muhtemelen değişim olması imkansız iade mi benzer model mi yoksa üst model mi verirler sizce bide neyi kabul etmeliyim sizce...
  10. F

Bilgisayar ve ders için koltuk önerisi

Arkadaşlar, ben bu sene mezuna kaldım ve mutfak sandalyesinde oturup çalışmak istemiyorum. Uzun saatler ders çalışacağım ve bazen de 1-2 saat bilgisayarda oyun oynayacağım. Hem oyun oynarken rahat olmasını istiyorum hem de ders çalışırken. Bu yüzden bilgisayar başında veya ders çalışırken...
  11. F

Xpg summoner cherry mx klavye garantisi şuan kime ait.

xpg klavyemin garantisi kime ait bilmiyorum bulmam lazım klavye bozuldu garantiye göndermem lazım summoner cherry mx speed silver switch klavye.
  12. F

Ps3 için uygun fiyatlı kol önerisi

konsolu zaten 3500 liraya aldık 2 kol vardı biri bozuk oyun kolu önerisi lazım bütçe 500 lira iyzico falan varsa artabilir.
  13. F

Ps3 7 yaşındaki çocuk için tek kişilik ve çift kişilik oyun önerisi

arkadaşlar oyunlar basit olmalı cihaz kırık zaten böyle nasıl desem Türkçe olsa daha iyi olur şuan yüklediğim oyunlar ultra street fighter 4 , gran tourismo 6 , wwe2016 , pes 16 , ve birkaç FIFA serisi sizden de oyun önerisi bekliyorum çift veya tek kişilik racied and clark varmış sanırım filan.
  14. F

12 bin BTU klima önerisi küçük kasap dükkanı için

Küçük bi kasap dükkanımız var klima almayı düşünüyoruz. çok seri klima önerisi yapabilirmisiniz 12 bin btu bugün alacaz seri önerebilir misiniz?.
  15. F

Ps3 nasıl kırılır. 4.80 üzeri kırma mı iyidir yoksa güncelleyip mi

PS3 4,80 sürüm kırma işlemi nasıl yapılır veya 4.92 sürüme güncelleyip öyle mi kırmam lazım bilmiyorum fikri olan var mı?bi
  16. F

Pistim sıcaktan klima tavsiyesi

bizim işyerimiz kasap işte ama baya küçük bi kasap 25-30 metrekare bile değildir klima önerisi lazım çok bi bütçe yok bu aralar borçlarımız çok klimamız bozuldu 12 bin btu fiyat performans klima lazım peşin fiyatına taksit avantajı olsa çok iyi olur.
  17. F

Öğrenciyim akvaryum kurmak istiyorum.

Öğrenciyim cam da dahil hiçbirseyim yok diyelim bir akvaryum kurmak istiyorum babam çok seviyor o uğraşsın diye kurmak istiyorum orta veya düşük bütçeli akvaryum kurulumu için yardım eder misiniz çok aşırı büyük olmasına gerek yok.
  18. F

YKS açıklandı bölüm önerileri puanları ve moral destek için açtım

yks açıklandı arkadaşlar sıralamam çok fazla geldi açıkça bazı yerlerde fazla işaretledigim soruların hepsi yanlış gelmis ne yapacam bilmiyorum siz bunu nasıl atlattınız.
  19. F

Ucuz iss önerisi turknet zam yüzünden

altyapımız fiber 100/20 destekliyor turknetle çalışıyorduk ama fiyatları 700 e çıkıyormuş çıkacaz ucuz veya fiyat performans iss öneriniz var mı milenicom ve netspeed var ama en son sorunlar olmustu sanki.
  20. F

Şu java indirme sitesi güvenilir mi

https://java-for-minecraft.com/tr/ ben normal javanın sitesinden java indirince çalışmıyordu ama bu siteden indirdiğim Java çalıştı shader iris falan kurmak için lazımdı bu site güvenilirmidir beyler.
Geri