Arama sonuçları: *

• Users: lettuceboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lettuceboy

Çözüldü✓ Kablosuz klavyemi, blutooth kullanmak için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, Wraith W75 bir blutooth bağlantısı olan bir klavyeye sahibim ve yeni bir sistem dizmeyi dũşünüyorum bu klavyemim en az gecikme olacak şekilde kablosuz çalışması için ne yapmam gerekiyor veya ne almam gerekiyor? Araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar wifi desteği olan anakartlarda...
  2. lettuceboy

Yardım DDR5 ve DP 2.1 Destekli AMD Anakart Mevcut mu?

Ryzen 5 7600 işlemcisi olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ama hiçbir halükarda hem DDR5 hemde DP 2.1 olan AMD işlemci destekli bir anakart bulamadım intel uyumlu olanlar var ancak AMD işlemci almak istiyorum napabilirim?
  3. lettuceboy

Çözüldü✓ Sistem Toplama: HDD Yerine İki SSD Kullanımı

Merhaba, yeni bir sistem toplama çabasındayım ama aklıma takılan ufak bir şey var şuan kullanmakta olduğum bilgisayarımda 1tb hdd, 1tb ssd bulunmakta ama hdd, ssd’nin hızına kıyasla pek beni tatmin etmiyor doğrusu, acaba topladığım sistemde hdd olmasa onun yerine iki tane 1tb ssd olması herhangi...
  4. lettuceboy

Çözüldü✓ Beyaz Bulut Desenli Bilgisayar Kasası Arıyorum

Merhaba önceden aradığımda bulabildiğim tasarımına bayıldığım ve elime para geçince almak istediğim beyaz bir bilgisayar kasası vardı önünde bulut desenleri mavi veya lacivert rengine yakın tam olarak rengini hatırlamıyorum ama mavi tonlarına yakındı markasını hatırlayabilen veya bulabilen...
Geri