Arama sonuçları: *

• Users: çınar35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

Mondial sfc cup mı volta vs1 mi

merhaba iyi forumlar ben 14 yaşında bir gencim sizce mondial cup 50 cc (120 liğe çevrilmiş) onu mu alsam yoksa volta vs1 mi alsam daha memmun olurum (vs1 için menzil yeterli menzil konusunda sıkıntım yok şuanlık) şimdiden teşekkürler:)
  2. Ç

WİNDOWS 7 CHROME YAVAŞLIĞI

merhabalar iyi forumlar sistemim intel pentium e5400 amd hd5450 4gb ddr2 ram windows 10 2016 ltsb de chrome hızlı tek sonrası yavaş windows 8.1 dede alışamadım tek windows 7 yi seviyor ve kullanıyorum ama windows 10 da ve 8 de chrome neredeyse 1 saniyeden az sürede açılıyor ama windows 7 de...
  3. Ç

Windows 7 de kasıyor sistemim 8.1 de kasmıyor

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar sistemim Intel pentium e5400 dual core 2.7 GHz AMD Radeon HD5450 ekran kartı 4gb ram 500 GB HDD Western digital marka bory r500 128 GB SSD sistemim böyle SSD ye de kurdum HDD yede kurdum yine yavaş aynı performansı veriyor HDD de baya niye böyle mesela Chrome...
  4. Ç

Redmi Note 8 Pro İçin Soğutucu Fan Tavsiyesi

Merhabalar iyi forumlar bende redmi note 8 pro alıcam da (param tek ona yetiyor) 1-2 haftaya pupg de ısındığını zaman 45-30 a düştüğü söyleniyor şimdi ben buna Memo cx 08 pro alsam soğutucu fan sabit 60 verir mi yada 50 nin altına düşmesin yeter şimdiden teşekkür ederim
  5. Ç

Easycep den redmi note 8 pro alınır mı

Merhaba iyi günler benim şuan kullandığım telefon tecno spark 9 pro sadece azıcık kasası yamuk düştüğü için ben bunu satıp üstüne 1-1.5K falan koyup redmi note 8 pro 128 GB alsam olur mu easycep den yenilemiş ikinci eller çünkü çok kullanılmış performansı düşük olabilir birde benim telefon...
  6. Ç

Windows 7 Pro veya Windows 10 Enterprise Tercihi

arkadaşlar merhaba sistemim intel pentium e5400 4gb ddr2 800mhz ram amd radeon hd5450 ekran kartı bory r500 sata ssd 128 gb birde western digital 500 gb hdd sizce windows 7 pro ya mı geçeyim windows 10 enterprise 2016 ltb sürümünde mi kalayım bu arada hafif oyunlar oynuyor um minecraft gibi
  7. Ç

CS 1.6 2025 de oynanılır mı

Merhabalar iyi forumlar ramazanda sahura kadar CS 1.6 oynanılır mı sarar mı sizce normalde zula oynayacaktım da P2W olmuş oyun bu yüzden
  8. Ç

Zulada aim mi para mı

Merhabalar iyi forumlar sizce zula da aim i iyi olan biri mi kazanır parası daha çok zengin bir hesap mı kazanır sizce ama aim i kötü
Geri