Arama sonuçları: *

• Users: EfeAykut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

GİGABYTE Aorus/Gaming oc 9070xt alınır mı???

Arkadaşlar selam, hızlı bir cevaba ihtiyacım var stok tükenmeden. Bir önceki açtığım forumda herkes sapphire veya asus almamı önermişti fakat stokta aorus ve gaming oc modelini buldum şuan gigabyte ın. Yetişirsem aorus yoksa gaming alacağım önerir misiniz amd için? Nvidia da aorusun iyi işler...
  2. E

Yardım 9070xt alınır mı? sapphire/asus/gigabyte?

Arkadaşlar selam biliyorsunuz 9070XT mağazalarda satışa çıktı ve size iki sorum var. İlk olarak AMD kartları çok bilmediğim için bir Vatan Bilgisayar çalışanı bana sadece Sapphire marka önerdi ve stok bulamadım Nitro+ modelinde. Fiyatı 35k civarı. NVIDIA'dan iyi kart yaptigini bildiğim model ve...
  3. E

9800x3d anakart ve ekran kartı tavsiye

Dostlar selam, sistem topluyorum ilk olarak 9800x3D ve MSI MAG pano 100R kasa satın aldım. Sırada ekran kartı ve anakart var. Önerinize ihtiyacım var malum 5000 serisi yüksek fiyattan çıktı o yüzden Galax 4070 Ti Super mi alsam diye düşünüyorum aynı zamanda AMD'nin 9000 serisi kartlarını...
  4. E

Lian Li fan kontrolcüsü

Merhaba, Lian Li ekosistemli toplayacağım kasaya bir adet egzoz fanı aldım şimdi ise 6 tane reverse fan alıyorum. İsteğim infinity modelini almak. UNİ FAN SL İNF reverse 120mm fanları ayrı ayrı alacağım çünkü 3x120mm stoğu hiçbir yerde yok. Tekli alınca içinden kontrolcü çıkmıyor diye biliyorum...
  5. E

Lian Li O11 içi fan önerisi

Arkadaşlar selam Lian Li O11 kasaya bir sistem toplayacağım. Şu an beyaz modeli stoklarda olmadığı için biraz beklyiroum o sırada fanları almaya başladım. 3 reverse fan alt yüzeye, 3 reverse fan yan/çapraz kısma, 1 düz fan arkaya egzoz olarak takacağım. Bir de 360mm sıvı soğutma yukarıya. Fakat...
  6. E

4070 superli pc toplama önerisi

Dostlar selam, 4070 super ekran kartlı bir sistem toplayacağım. Fiyat performans ürün aramıyorum kaliteli ve uzun süre sorunsuz götürmesi önemli. İşlemci olarak ise biliyorum bu ekran kartının hakkı 2k ama 1-2 yıla yakın 1080p kullanmak durumundayım o yüzden işlemcim beseleyebilmeli 1080p de...
Geri