Arama sonuçları: *

• Users: HomerSer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HomerSer

Rx9060 XT ve 14400f sistem nasil

Ekran Karti https://www.gigantti.fi/product/gaming/tietokonekomponentit/naytonohjaimet-gpu/gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16-gb-naytonohjain/927022 İşlemci https://www.gigantti.fi/product/gaming/tietokonekomponentit/prosessorit-cpu/intelR-coreT-i5-14400f-prosessori/839341 Anakart...
  2. HomerSer

Sistemi resimdeki sekilde topladim onerileriniz ve dusunceleriniz neler?

Sistem asagidaki resimdeki gibi 888 euro tutuyor. Eger anlamadiginiz kisim olursa yardimci olurum
  3. HomerSer

700-1000 Euro toplama sistem mı hazır sistem mi almalıyım

Finlandiya’da oturuyorum bütçem başlıkta yazıyor. Hazır sistem mi almalıyım yoksa toplamalı mıyım. Eğer toplarsam bileşenleri önerir misiniz
  4. HomerSer

Gyme baslayacagim kilo alarak kas kutlemi arttirmak istiyorum

Arkadaslar sifirdan gyme baslyacagim. Gunluk kalori ihtiyacimi nasil hesaplayacagim ve kilo almak istedigim icin kac kalori fazla almam gerek (haftada 2 ila 4 gun futbol antrenmanim var bunun ustune gyme baslyacagim haftada 3 gun) Metobilizmam hizli diyebilirim gun icinde de aktifim Bu kalori...
  5. HomerSer

Samsung Galaxy S23 5G, 128 Gt mi yoksa Apple iPhone 13 5G 128 Gt mi

Samsung Galaxy S23 5G, 128 Gt mi yoksa Apple iPhone 13 5G 128 Gt mi daha iyi ikiside 550 euro Yada ayni fiyat bandina yakin baska telefon oneriniz var mi
  6. HomerSer

Jose Mourinho basarili olur mu?

Jose Mourinho basarili olur mu? Bence ligin pr calismasi icin cok buyuk bir adim, sportif basari gelmese bile ligi 10 adim ilere goturur.
  7. HomerSer

Sifirdan gyme nasil baslanir?

18 yasindayim suana kadar gyme hic gitmedim. Boyuma gore kilo olarak zayifim. Biraz kilo alip oyle baslarim diyordum ama kilo alamadim. Kiz arkadasim 2 yildir gyme gidiyor ve banada beraber gidelim diyor. Hic gyme gitmedigim icin cekiniyorum acikcasi simdi kiz benden fazla agirlik kaldirirsa...
  8. HomerSer

Cok pahali olmayan parfum onerisi

Arkadaslar cok pahali olmayan hem yaz hem kisin kullanabilecegim parfum lazim. Yurt disindayim burada bulabilecegim parfumler olmasi lazim gidip magazadan deneyerek almak istiyorum
  9. HomerSer

Diz Kapagimda Agrim Var

Arkadaslar lisansli olarak bir takimda futbol oynuyorum. 1-1.5 ay once tam ne zaman oldugunu hatirlamiyorm. Sag diz kapagimda agri basladi. Futbol oynarken sorun cikartmiyor, 5 10 dk hissediyorum (isinma hareketlerini yaparken egilip kalkerken agriyor) isindiktan sonra agri geciyor ama...
  10. HomerSer

Parfum Önerisi Lazim

Porfum önerisi lazim. 300 400 euroluk parfumler olmasin
  11. HomerSer

Youtubenin sekli bozuldu

Arkadaslar youtubeye girdim ve bir anda boyle oldugunu farkettim. Nasil duzeltebilirim. Baska tarayiciyida denedim.
  12. HomerSer

ChatGPT herkese farkli cevaplar mi veriyor.

Arkadaslar soru baslikta ben ornek vereyim. Mesela ben bir makale yazmak istiyorum. Konumuz su olsun ; Iyi olan bir okulu ne iyi kilar. Ben bunu Chatgptye yazdigimda neredeyse hep ayni cevabi aliyorum soruyu ne kadar degistirirsem degistereyim. Bunu yazan diger kisilerde mi bu cevabi aliyor...
  13. HomerSer

Su linklerden 1100Euroya hazir sistem onerisi

1. Site: https://www.gigantti.fi/gaming/pelitietokoneet/pelipoytakoneet?sort=ActivePrice.Amount:asc 2. Site: https://www.power.fi/c/3537/pelaaminen/pc/poytakoneet-pelikayttoon/ 3. Site: https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/12347c/Poytakoneet-pelaamiseen Butce max 1100 euro. Bu linklerden...
  14. HomerSer

1000Euro masaustu monitor+kasa sistem onerisi

Arkadaslar 1000 euro butceye monitor+ toplama kasa onerisi lazim. Butce biraz esneyebilir gerekirse 1100euro falan olabilir yada toplama yerine guzel hazir sistem varsa o da olabilir.
  15. HomerSer

Çakma forma nereden alabilirim?

Arkadaşlar güvenli nereden alabilirim. İnternet sitesi yada instagram sayfası falan farketmez
  16. HomerSer

pengasus türünde köpek balığım sürekli burnunu akvaryumdan dışarıya çıkarıyor

Arkadaşlar akvaryumda pengasus türünde köpek balığım sürekli burnunu akvaryumdan dışarıya çıkarıyor bunun nedenini bilen var mı Normalde normal bir şekilde yüzerdi fakat şimdi hep burnunu suyun yüzeyine çıkarıyor bir hastalık belirtisi mi?
  17. HomerSer

İphone 6s orijinal batarya ve şarj aleti nerden bulabilirim?

Annemin telefonunun bataryasının ömrü bitmiş ve şarj aleti kopmuş onun için iphone 6s orijinal batarya ve şarj aleti nerden bulabilirim? Ve maliyeti bana ortalama ne kadar olur
  18. HomerSer

Arkadaşlar bir ev kedisinin yaklaşık maliyeti ne kadar?

Arkadaşlar bir ev kedisinin yaklaşık maliyeti ne kadar? Hiç aşısı yapılmamış bir yavru sahiplendik diyelim. Aşıdan mamaya tarağından yatağına kadar masrafı aylık ortalama ne kadar tutar?
  19. HomerSer

Koronayken burundan turuncu sümük gelmesi normal mi?

arkadaşlar ben pozitifim 6 gün oldu burnumda sümük turuncu renk geliyor yani bildiğin portakal renginde ilk başta sarıydı yavaştan turuncu oldu bu normal mi? Önceden geçiren arkadaşlar söyleyebilir mi? Birde ortalama kaç gün sürüyor bu akıntı
  20. HomerSer

Fonksiyonlarda kapalı açık ne anlama gelir?

Arkadaşlar fonksiyonlarda grafik ile gösterimlerde (3,8] [3,8] (3,8) falan oluyor ya kapalı açık yada alttaki resimde kırmızı içi boş yuvarlak açık içi dolu yuvarlak kapalı anlamanı geliyor bu kapalı açık ifadesi ne işe yarıyor yani fonksiyonun bir ucu açık bir ucu kapalı falansa noluyor...
Geri