Arama sonuçları: *

1. K

Monitör - Konsol Bağlantı Problemi

Merhabalar, Xbox Series X satın aldım, aktif olarak da Samsung Viewfinity S9 monitör kullanıyorum. Monitörümün sadece Mini DP ve TYPE-C çıkışları mevcut. Mini DP çıkışını masaüstü PC için kullanıyorum. Ancak Xbox Series X'in TYPE-C çıkışı bulunmadığı için bir çözüm arayışındayım. Böyle bir...
  2. K

SAMSUNG ViewFinity S9 - Yardım

Merhaba, Mac ile kullanmak için ve ara sıra da XBOX ile oyun oynamak amacıyla kaliteli bir monitör arayışındayım. Apple Display harici Türkiye'de satışta olan 27" 5K ekran olarak Samsung Viewfinity S9 seçeneği mevcut. İnternette paneli hakkında bir kaç kötü yorum okudum, kusurlu olduğunu vs...
  3. K

27" Monitör Tavsiyesi

Merhaba, Mac mini M4 ile kullanmak için 27" bir monitör arayışındayım. İnternette gördüğüm kadarıyla mac'deki ölçeklendirme olayından dolayı 110 ve 220 ppi değerindeki monitörü kullanmak daha sağlıklı oluyormuş. Bu yüzden 27" 4K monitör arayışımdan vazgeçerek 27" 2K monitörleri araştırıyorum...
  4. K

Mac için Monitör tavsiyesi

Merhaba, Yeni bir Mac mini M4 sahibi oldum, aynı zamanda yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Zaman zaman oyun konsolumu da bağlayarak kullanacağım bu yüzden parlaklık, çözünürlük, renk kalitesi benim için çok önemli. 27" boyutunda almak istiyorum. Tüm önerilerinize açığım. Bütçem yaklaşık...
  5. K

Bilgisayarımı 2.elde ne kadara satabilirim? Yardım

Merhaba, Geçen sene aldığım toplama olarak aldığım kasayı satmayı düşünüyorum. Ne kadar fiyat biçmeliyim yardımcı olabilir misiniz? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Tray İşlemci MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart MSI RTX 4060 TI Ventus 2X...
Geri