Arama sonuçları: *

• Users: anlakln
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

İşlemci sıcaklığım iyi mi r7 5700x

Merhaba arkadaşlar cinebench testinde görmüş olduğunuz gibi işlemcim multicore da 55 dereceyi geçmeden testi tamamladı sizce sıcaklık değerleri iyi mi ne düşünüyorsunuz boşta da 32 34 derece civarında
  2. A

BİLGİSAYAR TOPLAMA SERÜVENİM BİTTİ SİSTEMİM İYİ Mİ ?

rtx 4060 8 GB oc ryzen 7 5700x Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB PRO SL 3600mhz CL18 Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutma, corsair 80plus 650w psu xigmatek cocpit kasa, Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Corsair M2 SSD 3000/1000 Arkadaslar merhabalar...
  3. A

TERMAL MACUN ÖNERİ BÜTÇE SINIRSIZ

Arkadaşlar merhabalar termal macun arayışına girdim ve en iyisi olmasını istiyorum bütçe ile alakalı herhangi bir problemim yok sıvı metalli ürünler önermemeniz yeterlidir sadece termal macun lütfen benim bazı baktığım ürünlerin linkini de aşağıya bırakacağım fakat daha iyileri var ise lütfen...
  4. A

5000 6000 TL MONİTÖR TAVSİYESİ (2. el dahil)

arkadaslar merhabalar yakın zamanda bilgisayarımı almış bulunmaktayım ve monitör ihtiyacım mevcut 2. el dahil olmak üzere belirttiğim fiyatlarda genellikle oyun ve microsoft office uygulamaları için kullanacağım bir monitöre ihtiyacım var cs 2 valorant gibi oyunları cok sıklıkla oynamıyorum o...
  5. A

ALACAĞIM PC SİSTEMİNİ BULDUM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

arkadaslar merhabalar alacağım sistemi buldum ve benim için iyi bir bütçede geliyor sizin için de sistem detaylarını paylaşacağım daha iyi bir sistem toplanabilirse lütfen öneri yaparsanız sevinirim ve bu aksama sistemi almaya gideceğim sizin yorumlarınızla İşlemci: Ryzen 7 5700X Ekran Kartı...
  6. A

2. El ve 0 dahil olmak üzere toplanabilecek en iyi oyun amaçlı pc

Merhaba arkadaşlar maksimum 15 bin TL bütçem mevcut ve bu fiyata alabileceğim 0 ve 2. El ürünler farketmeksizin hangi bilgisayar bileşenlerini almam gerekmektedir sadece oyun amaçlı kullanacağım yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Geri