Arama sonuçları: *

• Users: R4wl0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R4wl0

İphone 14 Pro Pil değişimi

14 Pro %84 pil kapasitesi var apple teknik servisi ücreti mukabilinde sizce ne kadara yapar. ( Yaptırma amacım uzun süreli kullanım için )
  2. R4wl0

ÇEVRİMDIŞI MİCROSOF 2010 EXCEL VE WORD KULLANIMI

Dostlar, Çevrimdışı bir cihaza word ve excel 2010'u atmam gerekiyor bu durumu nasıl halledebilirim. İnternete bağlı pc var bu pc'i kullanarak flash yardımı vs. nasıl cevrimdışı pc'e atıp kullanabilirim.
  3. R4wl0

Turknet 1000MBPS düşüş

Dostlar, Turknet'e geçişimde 1000/1000 paketi ile geçiş yaptım. Son 2 Ay'a kadar bir sıkıntı yoktu. Fakat, son zamanlarda birden speedtest yaptım ve sonuçlarım 100/100'e kadar düşmüş. Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. R4wl0

YD Telefonum kapandı !!

Dostlar, YD İphone 12 sahibiyim cihazım bugün kapandı. E-Sim hakkımı da kullandım. Acaba aynı numara üzerine yeni hat alabilir miyim ve başka TR cihazında kullanabilir miyim ?
  5. R4wl0

Kendi isteğimle ayrılsam tazminat alabilir miyim ?

Dostlar, 2 Senedir çalıştığım işyerinde Ustabaşı tarafından, baskı, alttan iğneleme laf sokumu vs. uygulanıyo üstüme tabi bende boşta durmayıp gerektiği yerde cevabını veriyorum. Fakat ona böyle bağlı kalmak hiç hoşuma gitmiyo ama aklıma da 2 senelik tazminat ücretimin eğer ki kendi isteğimle...
  6. R4wl0

Mikrofonum arka plan seslerini algılıyor !!

Dostlar, Razer Seiren mini mikrofon aldım. Ses kaydedici ve Discord olmak üzere ikisinde de denedim. Çok rahatsız etmeyecek şekilde klavye ve mouse sesini algılıyor. Bunu 0'a veya minimum düzeye indirebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. R4wl0

FC 24 Oyundan atma sorunu

Dostlar, İlk yüklediğimde bir şey olmayan oyunda bugün durduk yere oyundan atılıyorum. YT'dan çözümlerine baktım uyguladım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım.
  8. R4wl0

Razer Seiren Mini nasıldır ?

Dostlar, Zorunlu değil fakat, Razer mouse ve kulaklığa sahibim ufaktan set gözükmesi ve de ihtiyacım olduğu için almak istiyorum sizce nasıldır ?
  9. R4wl0

Dragonfly F1 Pro Max vs Ninjutsu Sora 4K

Dostlar, CS2 Seçkin kasıyorum. Şuan da Kablolu Viper Mini kullanıyorum. Evet memnunum fakat, Daha rahat ve FPS oyun odaklı bir mouse geçmek istiyorum. 2-3 gündür kendi çapımda araştırıyorum. Bu 2 mouse arasında devasa fark olur mu ona göre birini tercih etmek istiyorum.
  10. R4wl0

Gaming kulakiçi kulaklık

Dostlar, Kulakiçi kulaklığa geçmek istiyorum. Hyperx Freebuds ve Razer Hammerhead ön planda olan kulaklıklar ama ben yine de size danışmak istedim. Tavsiyeleriniz varsa sizi de dinlemek istiyorum.
  11. R4wl0

2.000 ₺ Bütçeli FPS mouse önerisi

Dostlar, CS2 odaklı FPS oyunları için kullanacağım gerek skatezleri, gerek sensörü, gerekse elde tutuş hissiyatı güzel, hafif ve kablosuz olan bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. R4wl0

Gözlükten Lens'e geçiş

Gözlük artık beni çok sıkıyor beyler, Lens'e geçmek istiyorum da nasıl bir süreci var ve lens fiyatları ne kadar aralıkta ? Kullananlar bi yardımcı olursa sevinirim
  13. R4wl0

Ryzen 5 5600X işlemci ısınma sorunu

Dostlar, Kaç gündür forumda konu açıyorum ama bir türlü çözüm bulamadım. İşlemcim boşta bile aşağıda ki değerlerde takılıyo, Sistem de 240mm sovı soğutma mevcut, BİOS’tan CPB’u da kapattım ama hala böyle sebebi ne olabilir ? Bir çözüm bulalım verim alamıyorum makineden. Not : Bu forumu...
  14. R4wl0

Ryzen 5 5600x Isınma sorunu

Dostlar, 5600x ile 240mm Dragos sıvı soğutma kullanıyorum. Hiçbir bios ayarı vs. yapmadım. Boşta 39-45 derecede, herhangi bir oyuna girdiğimde 70 ve üstünü görüyor. Sıvı soğutma testlerine baktığımda kimse neredeyse 60’ı 65’i geçmiyor. Bende böyle olmasının sebebi veya sebepleri nelerdir ...
  15. R4wl0

Ryzen İşlemci undervolt yapımı

Dostlar, R5 5600X işlemcim var. boşta ortalama 40 derecede oyunlarda 55-63 arası değişiyor. Ben biraz daha serin çalışmasını istiyorum da, nasıl undervolt yapabilirim. Anakart : GİGABYTE A520 M K V2
  16. R4wl0

Sıvı soğutmalı işlemcim 85-90 derecelerde geziyor

Dostlar, R5 5600X CS2 ve diğer oyunlarda 90 dan aşağı inmiyor üstüne bir de 240mm sıvı soğutmalı, neden olabilir. Nasıl çözeriz ?
  17. R4wl0

Monitör Hoparlöründen ses alamıyorum.

Dostlar, Gigabyte g24f-2 monitör aldım. Bileşenlerde ses var fakat seçiyorum ses gelmiyor. Çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı ?
  18. R4wl0

Hangi bileşen kaç Watt çekiyor ?

Dostlar, 600W bir PSU'a sahibim. Bileşenlerimin PSU dan kaç W çektiğini bir uygulama,website vs. yoluyla öğrenebilir miyim ? E.Kartı : RTX 3070 Tİ İşlemci : R5 5600X Anakart : Asus A520M-K Ram : GSKIL 1X16 GB RAM Depolama : 512 GB M.2 SSD Soğutma : Dragos 240M Sıvı soğutma.
  19. R4wl0

Kompakt - Gaming Klavye önerisi

Dostlar, Genelde FPS ve Hikayeli oyunlar oynayacağım. Ona göre bir klavtye önerirseniz sevinirim. NOT : Kompakt olması ilk tercihimdir.
  20. R4wl0

Kasanın ayaklarını nasıl çıkartırım ?

Dostlar, Kasanın ayaklarını nasıl çıkartırım. Masaya sığmıyor çünkü.
Geri