Arama sonuçları: *

• Users: arifsmt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Mikrofon önerisi yardımcı olabilir misiniz

Mikrofon öneriniz var mı sesi net iletebilecek Bu markayı bilen var mı kaliteli mi yardımcı olabilir misniz https://ty.gl/jzcmfg8a0ryjr
  2. A

Razer mouse modelleri hakkında bilgisi olan veya mouse önerisi olan

Razer deathadder v2 kullanıyorum çok eskidi yıprandı artık değişmek istiyorum ama mouse çok ağır gelmeye başladı Razer deathadder v3 pro almayı düşündüm ama çok pahalı Razer deathadder v3 hyperspeed hem daha hafif ve daha ucuz gibi geldi Razer ciğer önerenler de çok fazla ne düşünüyorsunuz
  3. A

Valorant FPS Göstergesi Nasıl Kapatılır ?

Fps göstergesini Kapatmayı bilen var mı
  4. A

Amd ekran kartın da görüntü 144 o oluyor

Çözümünü bilen var mı bir de sol üst de siyah fps yazısı çıkıyor kapatmayı bilen var mı
  5. A

Bios kurcalarken save exit yaptım görüntü gitti

Valorant için Bios ayarını. yapmaya çalışırken en son save exit yaptım görüntü gitti (bende biliyorum anakarttın görüntü ile alakalı olmadığını bi önceki konuda birisi yazmıştı) sebebi nedir bilen birisi yok mu kasa açılıyor ekran kartının fanı çalışıyor normal şekilde kasa çalışıyor ama görüntü...
  6. A

Bios kurcaladım Görüntü gelmiyor

Bios ayarlarını bozdum görüntü gelmiyor yardımcı olur musunuz Şu videodaki dediklerini yaptım kasa çalışıyor ışık fan sesi vb var görüntü yok
  7. A

Uefı diye bir hata alıyorum yardımcı olur musunu

Yeni sistem aldım ekran kartından dolayı Uefı hatası diyip atıyor neden acaba 1745426345 .
  8. A

Çözüldü✓ Monitör den 360 hz alamıyorum

Gaming gem.tr den 360 hz monitör aldım ama maximum 250hz alabiliyorum müşteri hizmetlerini aradım sordum hdmı dan kaynaklı diyor kutu dan 3 tane kablo çıktı hangisini takınca 360 hz alabilirim Bir de ek olarak James Donkey in 360 hz ni almıştım kutusundan hdmı çıkmıştı onunla bağlayınca 360 hz...
  9. A

Hangi bilgisayarı almamı önerirsiniz

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-ti-a520m-500gb-ssd-16gb-ram.html Bu bilgisayar da ekran kartını 4070 seçip sıvı soğutmalı hali mi Yoksa bu sistem mi...
  10. A

4060 ti 16 gb ekran kartı hazır sistem bulmama yardımcı olur musunuz

4060 ti 16 GB özellikle 16 GB ve Ryzen 5 5600 Özellikle bu modeller ile hazır sistem bulmama yardımcı olur musunuz
  11. A

F/P monitör önerebilecek var mı bütçe ortalama 3 ila 5 k arası

Aklıma takılan bir husus var. Ölü pixel garantisini hiç bir yer vermiyor, bunu veren resmi bir firma var mı . varsa yardımcı olur musunuz 144 hz 240 hz arası monitör arıyorum
Geri