Arama sonuçları: *

• Users: Wendyrz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Bilgisayasar masa önerisi

masaüstü bilgisayarım için masa önerilerinizi bekliyorum bütçem 2 k ama normal masamı yoksa L masamı alsam karar veremedim masanın rengi açık kahverengi olursa güzel olur teşekkürler...
  2. W

Yardım Bir önceki bios sürücüsü ile win indirebilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar kasa şuan sıfır win 11 kurcam ama anakart sürümü en yeni sürümde değil bı önceki sürümünde ben bunu win 11 kurcam birazdan bu sürümlerde yükleyebilirim degilmi
  3. W

Bilgisayarımı toplatmak istiyorum ama nereye ?

Merhabalar arkadaşlar bilgisay montajı kim yapabilir acaba yakınımda bilgisayarcı var ama hava sogutmalı sisteme bile 800 TL istiyorlar Mağazalar montaj yapiyomu bilmiyorum o yüzden konu açtım ne vatandan monitör alicam ama montaj yaparlarmi bilmiyorum ilk size sorayım dedim. teşekkürler
  4. W

Monitör tavsiye oyun

RX 7800 XT ekran karti R5 7600 işlemci Merhabala arkadaslar monitör almak istiyorum 2 model arasında kaldım oynadığım oyun valorant oynuyorum FPS tarzı oyunlar 1 model Dell alienware AW2525HM 2.model VG259QMRL5A Bu iki model arasında kaldım aralarında 2.5 k fiyat var hangisini alacağım...
  5. W

17 yaşında biri tek başına otobüse binebilirmi

İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp. yanımda bir yetişkin olması gerekiyormu veya benimle otogara kadar gelmesi lazimmi yani yanımda yetişkin yok diye otobüse almamazlik yaparlarmi ve aplarsaniz sevinirim teşekkürler
  6. W

17 yaşında biri tek başına otobüse bilnebilirmi ?

İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp gitmeyi planliyorum ama otobüse bindiğinde yanımda Velim yok diye almamazlik yaparlarmi İzin belgesi gibi yanında bir yetişkin olması gerekiyormu ? Cevaplarsanız sevinirim
  7. W

Monitör tavsiyesi ...

R5 7600 işlemci 7800xt ekran kartı Yüksek hz istiyorum Flat olsun Vesa olsun Düşük ms olsun 25 inç olsun 1920&1080 olsun çözünürlük Bütçeyi arttirabilirim biraz daha bide ben marka olsun istiyorum Asus Msi gibi Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler @İsimbulamajim
  8. W

Monitör tavsiye...........

genelde FPS oynuyorum tarzı oyunlar oynuyorum 7800xt R5 7600 32 gb RAM PC ozellikleri @İsimbulamajim
  9. W

Steelseries arctis 5 mi yoksa Logitech g733 mü ? Tavsiye

Merhaba arkadaşlar kulaklık almak istiyorum 2 marka arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdi benim aklımda steelseries var görüntüsünü çok beğendim dışardada kullanabilirim ama onu daha önce kullanmadığım dan bilmiyorum Logitech g733 kullandım 1 sene ablamın vardı çok iyidi oda...
  10. W

Sistem için monitör tavsiye

R5 7600 7800 xt 32 gb RAM 1 tb SSD Monitör Hz olarak 240 istiyorum Gecikmesi düşük olmalı FPS tarzı oyunlar oynuyorum Paneli IPS olmalı saat IPS yada normal fast olursa daha iyi olur Çözünürlük olarak sistemimin 2 k kaldirabilecegini dusunuyorum 2 olsun isterim Parlaklığı yüksek renkleri de...
  11. W

Samsung'mu MSI 'mı ..

1.https://amzn.eu/d/3Krvjqd 2.https://www.n11.com/urun/msi-mag-274qrfw-27-1-ms-180-hz-ips-pivot-oyuncu-monitor-beyaz-51627320 Farklı öneriniz varsa istediğim özellikler 180 veya 240 hz olmasi 2 k olması ipS panel olması ( FPS tarzı oyunlar oynuyorum ) Gecikme süresi düşük olmasi Bu şekilde...
  12. W

Bu power sistemi beslermi ?

RX 7800xt R5 7600 Kioxia SSD 1 Tb Ram patriot 32 Asus prime b650m-r Sizce Corsair 750ewatt power beslermi tesekkurler
  13. W

Arkadaşım için sistem onerisi

35 k bütçesi var sadece kasa için Ram olarak patriot viper düşünüyorum 32 gb SSD icin kioxia 1 tb Anakart olarak Asus prime b650 m-r Düşündüm bunların toplamı 12500 geri kalan para İşlemci kasa ve ekran kartını size bırakıyorum ekran kartı ve kasa beyaz olursa güzel olur tesekkurler
  14. W

Çözüldü✓ 2 k 180 hz monitör tavsiye

Bilgisayarım için monitör lazim monitörler hakkında pek bir bilgim yok oynadığım oyunlar FPS tarzı ona gore onerirmisiniz (kavisli)
  15. W

Gaming monitör tavsiye

Merhabalar sistem için monitör lazim onerilerinizi bekliyorum Donanım Ekran kartı :Sapphire 7800xt Ram patriot viper 32 gb İşlemci :R5 7600 Anakart :Asus prime b650m-r SSD:kioxia 1 tb Monitör olarak donanımın 2 k destekler diye düşünüyorum 2 k monitör 165 ve üstü hz olsun Düşük gecikmeli olsun...
  16. W

Bu power pc'de calisirmi

Abimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam
  17. W

Sogutucum bu kasa ve anakart için uygun mu ?

Kasam :https://www.n11.com/urun/zoko-amiral-white-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-41887479 Anakart : Asus prime. B650m-r Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD
  18. W

Süperonline'den turknete gecmelimiyim ?

Merhabalar suanki internetim Superonline ve aboneligim bitiyor yeni abonelik alicam ama fiyatlar pahali Turknet Superonline göre ucuz geçmeyi planlıyorum ama iyi mi? kötümü gecmelimiyim bilmiyorum arada kaldım Önerilerinizi bekliyorum
  19. W

3000-4000 TL Arası Beyaz Kasa Önerisi?

Sapphire 7800xt R5 7600 Asus prime b650m-r BUnlar için beyaz kasa arıyorum Bütçe 3 4 k
Geri