Arama sonuçları: *

• Users: sevenf0lt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sevenf0lt

Gamepower Air Turbine alınır mı?

Gamepower Air Turbine almayı düşünüyorum. İçinden üç tane fan, kontrolcü ve uzaktan kumanda çıkıyor. Birini egzoz fana diğer ikisini de kasanın üstüne takacağım. 1. Alınır mı? 2. İçinden çıkan kontrolcüye hangi kabloları bağlamam gerekiyor? Güç alması için sanırım molex kablosu. 3...
  2. sevenf0lt

SSD sanırım HDD ile birleşti, tam hızını vermiyor.

Bir tanıdığım, Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 adlı 480GB SSD'yi aldı. Format atarak SSD'yi kurmuş. Sanırım bu yüzden oldu. Bunlar normal mi? Eğer birleştiyse nasıl bunları ayırır? Ayırdığında SSD tam performansını verir mi?
  3. sevenf0lt

Arctic Freezer 34 Esports + Corsair LL120

Arctic Freezer 34 Esports ve Corsair LL120 alacağım. Arctic'in önde olan fanı arkaya, Corsair LL120 fanı da öne takacağım. Bunlar mümkün olur mu? Mümkünse nasıl ikili olur? Ve benim anakartım B450M S2H. Sanırım çoklayıcıda almam gerek. İki tane çoklayıcı buldum. RGB için ve fanın çalışması için...
  4. sevenf0lt

2000 TL - Kamerası iyi, kasmayacak telefon önerebilir misiniz?

Merhabalar, Honor 8X düşünmekteyim. Oyun için değil, önem verdiğim kamerası ve kasmaması. Sizce istediğim kriterlere bu telefon uyar mı veya daha iyisi var mıdır?
  5. sevenf0lt

Max. 1250TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Sizce maximum 1250TL'ye oyuncu koltuğu ne alınır? 999TL'ye Media Markt'ta satılan Rampage KL-R77 alınır mı...
  6. sevenf0lt

Dark Freezer X126 alınır mı?

R5 2600X işlemcim var. Oyunlarda maximum 75-76 dereceleri gördüm nadiren 77-78. Overclock yapmıyorum, yapmayacağım da sadece daha serin çalışmasını istiyorum işlemcimin. Dark Freezer X126 alınır mı? Özellikleri iyi geldi bana bide ARGB'de bulunuyor CPU soğutucuda. Bütçem ise maximum 270TL. Sizce...
  7. sevenf0lt

Gamepower Windrunner alınır mı?

R5 2600X işlemcim var. Oyunlarda maximum 75-76 dereceleri gördüm nadiren 77-78. Overclock yapmıyorum, yapmayacağım da sadece daha serin çalışmasını istiyorum işlemcimin. Gamepower Windrunner alınır mı? Diğer seçeneğimde Dark Freezer X120. Kasam: Sharkoon TG5. Bütçem ise maximum 250TL. Sizce...
  8. sevenf0lt

200-250TL CPU Soğutucu Önerisi

R5 2600X sistemime CPU Soğutucusu alacağım. Genellikle oyunlarda maksimum 75-76 nadiren 77-78 dereceleri görüyor. Daha serin çalışması için CPU Soğutucu almaya karar verdim. Kasam Sharkoon TG5. Önerileriniz neler?
  9. sevenf0lt

Bütçelere Göre PC Toplama - TAVSİYELER

Merhabalar. 3 farklı bütçeye göre PC topladım. Varsa sistemler hakkında fikriniz lütfen mesajlara yazın. Sistemler: 1. Sistem: (3550TL) (SİNERJİ) AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci 587,40 TL Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart 396,00 TL...
Geri