Arama sonuçları: *

• Users: Hazardbert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hazardbert

Asus rog ally extreme mi ps 5 mi

Herkese selam, yakın zamanda bir konsol alacağım ve iki konsol arasında kaldım ps 5 slim ve asus rog ally z1 extreme ps 5 alırsam ekstradan monitör masrafınada gireceğim. Size göre hangisi daha iyi olur. Not: Lütfen onlara vereceğin parayla git pc diz demeyin konsol alacağım.
  2. Hazardbert

After effects video kalitesi

Selam, after effects üzerinden yaptığım bir edit var bu editi render aldıktan sonra HandBrake uygulamasında videoyu sıkıştırıyorum. Sıkıştırdıktan sonra izlediğimde kalitesi gayet iyi durumdayken videoyu tiktoka yüklediğimde kalitesi çok düşüyor. Bunun sebebi nedir?
  3. Hazardbert

After Effect render ayarı

Öncelikle herkese iyi günler. Dün after effect kullanarak bir edit yaptım fakat dosya neredeyse 10 GB olduğu için bir yere yüklemek çok uzun sürüyor. Render alırken dosyayı en çok sıkıştırabilecek ayarlar hangisidir?
  4. Hazardbert

Set up my pin sorunu

Öncelikle herkese selam, direk konuya geçeceğim. Bilgisayarımda bir ayarla oynarken yanlıl bir şey yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattığımda fotoğraftaki gibi bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı güvenli modda açmaya çalışınca hata veriyor, bilgisayarı sıfırlamaya çalışınca hata veriyor...
  5. Hazardbert

Epic Game oyunu %100 bitirirsek ne olur?

Herkese selam, epic games üzerinden aldığımız bir oyunu %100 bitirirsek PlayStation da olduğu gibi bir kupa ödülü gibi bir şey veriyor mu?
  6. Hazardbert

Yardım Xbox Game Pass Standart Sürümü FC 24 var mı?

Xbox Game Pass standart sürümünü almayı düşünüyorum, ilk 14 günü çok ucuza denk geliyor. Xbox Game Pass standart sürümünde FC 24 var mı diye sormak istedim.
  7. Hazardbert

Xbox Game Pass ve EA Play

Herkese selam, Xbox Game Pass standart sürümünü almayı düşünüyorum. Standart sürümü aldığım zaman EA Play otomatik olarak geliyor mu yoksa ek bir işlem yapmamız gerekiyor mu bunu sormak istedim.
  8. Hazardbert

Öneri HyperX Cloud Stinger 2 Core

Herkese selam, kulaklık alacağım ve Hyperx Cloud Stinger 2 kulaklığını gördüm. Kulaklıklardan anlamadığım için buraya yazmak istedim. Sizce alınır mı?
  9. Hazardbert

Öneri 1Tb SSD önerisi.....

Herkese selam, Hp victus 15 dizüstü bilgisayarıma yeni SSD almayı düşünüyorum. 1Tb olursa güzel olur. Şuanda 512gb SSD kullanıyorum ve gerçekten yetmiyor. Önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz.
  10. Hazardbert

Yardım Batman Arkham Knight

Öncelikle selamlar, Epic Games indirimleri 24 şubatta bitiyor ve ben bu indirim bitmeden bir oyun daha almak istiyorum. Gözüme Batman Arkham Knight'ı kestirdim. Birini dövmeli oyunlardan hoşlanıyorum(örnek olarak Spiderman) ve hikayesi ile oynanışı güzel olması çok önemli. Sizce aldığıma değer mi?
Geri