Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetx7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Bu neden oluyor bilgisi olan

Google girince monitör böyle yapıyor sizce neden olabilir
  2. A

Öneri Oyuncu koltuğu alıcam tavsiye lütfen

Roft adlı bir oyuncu koltuğu buldum fiyatı da bana güzel geldi bütçem biraz sıkıntılı olduğu için de çok yükselemiyorum sizce bu nasıl Koltuk
  3. A

Yardım Rampage drive rs+ ayarı

Direksiyon setini 2. El yeni aldım her şey güzel ancak direksiyon sertliğini nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum ve bu direksiyonun uygulaması var mı bilen bir vatandaş yardımcı olabilir mi
  4. A

Yardım 7700xt vs 3090 sizce hangisi

İkinci el 3090 suprim buldum 22 k sorunsuz görünüyor sizce. 7700xt ile takas yapmalı mıyım yoksa 7700xt ile devam mı etmeliyim
  5. A

Yardım Ets2 de truckers mp ye girince oyun donup kapanıyor

truckers mp ye girince oyun atıyor ve takılıyor modlu tırlar mevcut. Oyunu silip tekrar yükledim Ekran kartım 7700xt Modsuz hesapta da attı Eskiden böyle bir sorun yoktu (4 ay önce)
  6. A

Kasa tavsiyesi lütfen

Şuanda kullanmakta olduğum Msi mag force 120 a kasa modeli mevcut biraz daha şık duran bir kasaya geçmek istiyorum akvaryum kasa gibi önerebileceğiniz kasalar var mı bütçe max 5 6 k
  7. A

Yardım 7700xt vs 7800xt

Elimde kullandığım Gigabyte rx7700xt modeli var 2. El Sapphire rx7800xt nitro gaming ekran kartını buldum 17k sizce mantıklı olur mu geçiş veya tavsiyeniz var Mı
  8. A

Öneri Güzelinden laptop lazım

Herkese merhabalar öncelikle her işte kullanabileceğim bir laptop lazım yeri gelince oyun yeri gelince autocat açabilen bir şeye ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden Bütçe: 40-55
  9. A

Yardım Kasadaki kablolara çözüm

Kasamda çok kablo kirliliği var bunu nasıl düzeltebilirim bi kaç video gördüm kasa arkasına doğru kablo uzatıyorlar öyle bişey mi yapayım bende
  10. A

Yardım PC çöp olmadan tavsiye

Oturdugum yerde sıklıkla elektrik kesintisi oluyor bana tavsiye edebileceğiniz akım korumalı priz varsa yardımcı olur müsünüz kablolu olursa daha iyi olur
  11. A

Yardım Msi sıvı sogutucu aldım

Geçen gün Steam kodu olan sıvı sogutucu aldım ancak Steam kodunu nasıl alıcagımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
  12. A

Yardım Sıvı sogutucu montajı doğru mu

Abilerim doğru bağlantı yapmış mıyım bide kabloları nasıl gizleyebilirim
  13. A

Yardım Sıvı soğutma nasıl takabilirim

Msi 240 mm sıvı soğutma aldım Steam kampanyası olandan nasıl montaj edebilirim yardımcı olabilecek var mı veya vatan vb. Yerlere götürsem montaj yaparlar mı
  14. A

Çözüldü✓ Msi Steam kampanyası

Hepsiburada üzerinden Msi 240 mm sıvı sogutucu aldım kampanyadaki ürünü ama Steam 20 doları nasıl alcagımı çözemedim yorum yaz dedi yazdım ama
  15. A

Yardım Sogutucu hakkında bilgi lütfen

Msı Mag Coreliquid |240 Sivi Sogutma Aldım sizce ryzen 5 7600 işlemcimi iyi soğutabilir mi
  16. A

Öneri İşlemciye uygun soğutucu

Şuanda aktif olarak ryzen 5 7600 kullanıyorum üstünde sistem ile gelen segotep kule tipi sogutucu var pek sogutmasından memnun değilim kule tipi veya sıvı sogutucu tavsiyeniz varsa alabilirim Not: kasa siyah Bütçe Max 3.5-4k
  17. A

Yardım Monitör tavsiyesi lütfen

Sizce bu monitörler nasıl almayı planlıyorum önereceğin monitörlere de açığım bütçe 4.5-5 k arası
  18. A

Yardım İkinci monitör olarak Hangisini almalıyım

İkinci ekran olarak alıcam kararsız kaldım bilen biri Fazeon bu ve lenovo bunun arasında kaldım veya sizin tavsiye edebileceğiniz ikinci ekran olarak bi monitör var mıdır
  19. A

Kule tipi soğutma önerisi

7600 işlemcimi güzel soğutabilen bir hava soğutucu arıyorum bütçe Max 1k-1.5k arası kasam Msi mag force 120a modeli
  20. A

IOS Yurt dışı cihaz alıcam

sıfır kapalı kutu iPhone 15 pro yurt dışı alıcam ama iletişimcilere pek güvenemiyorum sahte cihaz veya yenilenmiş telefon çıkar diye alırken nelere dikkat ederek orijinal cihaz olduğunu anlayabilirim
Geri