Direksiyon setini 2. El yeni aldım her şey güzel ancak direksiyon sertliğini nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum ve bu direksiyonun uygulaması var mı bilen bir vatandaş yardımcı olabilir mi
truckers mp ye girince oyun atıyor ve takılıyor modlu tırlar mevcut.
Oyunu silip tekrar yükledim
Ekran kartım 7700xt
Modsuz hesapta da attı
Eskiden böyle bir sorun yoktu (4 ay önce)
Şuanda kullanmakta olduğum Msi mag force 120 a kasa modeli mevcut biraz daha şık duran bir kasaya geçmek istiyorum akvaryum kasa gibi önerebileceğiniz kasalar var mı bütçe max 5 6 k
Elimde kullandığım Gigabyte rx7700xt modeli var 2. El Sapphire rx7800xt nitro gaming ekran kartını buldum 17k sizce mantıklı olur mu geçiş veya tavsiyeniz var Mı
Herkese merhabalar öncelikle her işte kullanabileceğim bir laptop lazım yeri gelince oyun yeri gelince autocat açabilen bir şeye ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden
Bütçe: 40-55
Oturdugum yerde sıklıkla elektrik kesintisi oluyor bana tavsiye edebileceğiniz akım korumalı priz varsa yardımcı olur müsünüz kablolu olursa daha iyi olur
Msi 240 mm sıvı soğutma aldım Steam kampanyası olandan nasıl montaj edebilirim yardımcı olabilecek var mı veya vatan vb. Yerlere götürsem montaj yaparlar mı
Şuanda aktif olarak ryzen 5 7600 kullanıyorum üstünde sistem ile gelen segotep kule tipi sogutucu var pek sogutmasından memnun değilim kule tipi veya sıvı sogutucu tavsiyeniz varsa alabilirim
Not: kasa siyah
Bütçe Max 3.5-4k
İkinci ekran olarak alıcam kararsız kaldım bilen biri Fazeon bu ve lenovo bunun arasında kaldım veya sizin tavsiye edebileceğiniz ikinci ekran olarak bi monitör var mıdır
sıfır kapalı kutu iPhone 15 pro yurt dışı alıcam ama iletişimcilere pek güvenemiyorum sahte cihaz veya yenilenmiş telefon çıkar diye alırken nelere dikkat ederek orijinal cihaz olduğunu anlayabilirim