Arama sonuçları: *

• Users: alpgoksel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alpgoksel

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden ekran gidiyor gpu driver siliyor

PC durduk yere siyah ekran oluyor ekran gelmiyor lakin kasa çalışıyor. Restart atıyorum aygıt yöneticisi driver yok silinmiş oluyor . Ekran karti rx570
  2. alpgoksel

Concord psu patladı pişmanlık

Concord marka psu alalı daha 2 hafta olmadı . Rdr2 oynarken kasanin fanindan birşeyler deyiyor gibi bir ses gelmeye başladı. Ben ışığı açıp kasa kapağını açana kadar ekran gitti . Hemen fişleri söktüm, kasayı yatırdım, içine baktım. Herhangi bir yanık gözükmüyordu. Parçaları tek tek söktüm...
  3. alpgoksel

Bilgisayar aniden kapandı

Rdr2 oynuyordum yemek söylemek için telefonda gezinirken kasadan ufak bir ses geliyordu. Sanki kasadaki fanlardan birine bir şey deyiyor gibi ardından kasa kapağını açtım ve ne oluyor diye kontrol ederken PC kapandı ve odayı hafif bir yanık kokusu sardı. Güç kablosunu falan bütün kabloları çektim...
  4. alpgoksel

Dvi-d görüntü alamıyorum

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladim VGA to display port ile görüntü alabiliyordum, sonra dönüştürücü kırıldı ve bende almışken daha iyi olsun diye dvi-d kablo aldım lakin görüntü alamıyorum bilgisayarda sorun yok monitörde çalışıyordu 2 gün önce başka bir monitör ile hdmı üzerinden...
  5. alpgoksel

GTA V'de Karakter Kontrol Sorunu

GTA V story modda karakter yürümüyor kendi kafasına göre hareket ediyor araç surulmuyoror
  6. alpgoksel

Epic games yavaş indirme sorunu(ÇÖZÜLDÜ)

Epic games yavaş indiriyor
  7. alpgoksel

Elimdeki RX 570 i nasıl değerlendirmeliyim ?

Merhabalar elime ucuzdan rx 570 ekran kartı geçti . Anakart ve işlemci seçiminde kararsız kaldım . Amacım işlemcim oyunlarda RX 570 i beslesin yeter . Fazla para harcamak istemiyorum anakart ve CPU yu 2. El alabilirim
Geri